04.11.2011-Adıyaman-Adıyaman Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Derneği Başkanı Nusret Tunç, derneğin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinin nezaket amaçlı olduğunu söyleyen dernek başkanı Tunç, Başkan Büyükaslan’ın cem evine çok büyük emekleri olduğunu, yardımlarının devam edeceğine inandıklarını belirterek teşekkürlerini iletti. Nusret Tunç, önümüzdeki seneden itibaren cem evinin üstünü yapmayı düşündüklerini ve bu anlamda tekrar desteklerini beklediklerini söyledi.

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getirerek, “Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Derneği Başkanı Nusret Tunç ve beraberindekiler ziyaretimize gelmiş bulunmaktadırlar. Kurban Bayramı dolayısıyla cem evinde yapılacak olan bayramlaşma törenine katılmamız için davetiye verdiler. 

            Kardeşler topluluğu olarak birlikte yaşadığımız bu vatanın evlatları olarak her zaman birbirimizi kucaklamaktayız. Atalarımız, dedelerimiz bu ülkede birlikte yaşadılar. Bizler de birlikte yaşamaktayız. Bundan sonra evlatlarımız da yaşayacaklar. Bayramlar, bu tür kardeşliği, dayanışmayı, sevgiyi ve hoşgörüyü pekiştiren güzel günlerdir. İnşallah Kurban Bayramı’nda kendilerinin bayramını tebrik etmeye gideceğiz. Böyle bir nezakette bulundukları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Adıyaman Haber