Güngören Belediyesi, Adıyamanlılar Vakfı ve Aşağı Çöplü Derneği işbirliğince düzenlenen ve Adıyamanlı sanatçıların ve dengbejlerin türkü şöleni çerçevesinde gerçekleşen Adıyamanlılar gecesine yoğun ilgi gösterildi.

  Güngören Kültür Merkezinde gerçekleşen Adıyamanlılar Gecesine Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kavak, Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Av. Abdurrahman Dursun, Aşağıçöplü Derneği Başkanı Selahattin Öztürk, BADER Başkanı Ahmet Melik, çok sayıda, bürokrat, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri İşadamları ve vatandaşlar katıldı.

Geceye Adıyamanlı Türk Halk Müziği sanatçılarından Ramazan Garipses, Haydar Ulaş, Yaman, Haydar Öztürk, Burhan Onur ve Çelikhanlı dengbejlerden baba ve kız olan Haşim ve Gülistan Tokdemir söyledikleri birbirinden güzel türkülerle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

 Gecenin açılış konuşmasını yapan Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kavak, bu tür kapalı spor salonları artık Adıyamanlılara der geldiğini, bundan böyle bu tür geceleri açık alanlara ve stadyumlara taşıyacaklarını kaydederek, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Adıyamanlılar Vakfına ve Aşağıçöplü derneği yöneticilerine teşekkür etti.

Editör: Adıyaman Haber