Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Genel Başkanı Mehmet Yüksel, GÖRBİR Adıyaman Şube Başkanı Ahmet Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Merkezi Ankara’da bulunan GÖRBİR Genel Başkanı Mehmet Yüksel, kendilerine her konuda destek olan Başkan Büyükaslan’a teşekkür etti. Başkan Büyükaslan’ın güzel hizmetlere imza attığını belirten Genel Başkan Yüksel; “Ankara’da olmamıza rağmen Adıyaman’da yapılan hizmetleri yakından takip ediyoruz. Devasa hizmetler yapıyor. Engellilere yönelik de güzel çalışmalar yapıyor. Engellilere önemli bir duyarlılığı var. Engelliler olarak her zaman başkanımızın yanında olacağımızı bilmesini isteriz. İmkânlarımız nispetinde gerekli desteği sağlamaya hazırız. Bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz.” dedi.  

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Büyükaslan, engelli vatandaşların ziyaret sırasında bazı sorunlarını kendisine aktardıklarını kaydederek; “Engelli arkadaşlarımıza gücümüz ölçüsünde bugüne kadar hep yardımcı olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz inşallah. Her zaman yanlarındayız. Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte bir eğitimleri olacak. Bu konuda da gerekli desteği vereceğimizi bilmelerini isterim” dedi.   

 

Editör: Adıyaman Haber