Birçok bölgede yol yapım ve asfalt çalışmaları yürüten Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Örenli (Pirin) Mahallesi’ne bağlı Gebeli küme evlerin yolunu asfaltladı. 

            Yıpranmış olması nedeniyle çeşitli sıkıntılara neden olan küme evlerin yolu, belediye tarafından programa alınarak, kısa sürede asfaltlandı. Yürütülen yoğun çalışmalar kapsamında 5 kilometrelik güzergâhın sıcak asfaltla buluşturulmasıyla birlikte, bölgenin ulaşım sorunu giderildi.

            Asfalt faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu dile getiren mahalle muhtarı Ömer Ekici, Gebeli ile Örenli arasında yaşanan ulaşım sıkıntısının giderilmesine vesile olan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’a ve emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

            Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan; “Mahallelerimizin tümüne hizmet götürmek için ekiplerimizle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Şehrimiz 33 mahalleden oluşmaktadır. Örenli söz konusu mahallelerimizden birisidir.

Örenli’ye bağlı Gebeli’nin yolu yıpranmış olması münasebetiyle ulaşım noktasında güçlük yaşanıyordu. Buradaki sorunu müşahede ettikten hemen sonra ekiplerimizi bölgeye yönlendirerek, gerekli çalışmaları ivedilikle yaptık. Böylece ulaşım sorununu çözüme kavuşturmuş olduk.  

Çalışmalarımız esnasında küme evleri sakinlerinin hayır duasını aldık. Bu önemli sıkıntılarını giderdiğimiz için memnun kaldılar. Bunun için olağanüstü sevgi gösterisinde bulundular. İltifat ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her bölgede olduğu gibi Örenli’de de hizmetlerimizin imkânlarımız nispetinde devam edeceğini bilmelerini isterim. Halkımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir” dedi.

Editör: Adıyaman Haber