19.09.2011-Adıyaman-Merkez, Camii koruma ve yaşatma derneği tarafından yapılan Çelikhan sosyal hizmet evinin inşaatını gezen Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan hizmete hayran kaldılar.

Merkez cami koruma ve yaşatma derneği başkan yardımcısı Ramazan Yıldız, bugüne kadar vatandaşlar ve hayırseverlerin katkısı ile binayı bu noktaya getirdiklerini belirterek,250 bin lira civarında para harcadıklarını söyledi.

Binanın bitirilmesi için yaklaşık 150 bin liraya ihtiyaçları olduklarını belirten Yıldız, SODES’e sundukları projenin kabul görmesi durumunda büyük eksiklerinin giderileceğini söyledi.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan ise yapılan binanın muhteşem olduğunu belirterek, Gazeteciler olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi.

Aslan, ‘biz gazeteciler de bu binanın yapımının devam ettiğini ve yardıma ihtiyacı olduğunu haberleştirerek gazetelerimizde yayınlarız. Duyarlı iş adamları ve hayırseverlere bu durumu anlatırız. İnşallah binanın tamamlaması için bizimde katkımız olur.’dedi.

Editör: Adıyaman Haber