Dimez Bakanların Gelişini Değerlendirdi

Ak Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, aynı gün iki bakanın Adıyaman’da olmasının verdiği mutluluğu dile getirerek, bakanların müjdelerle geldiklerini ifade etti.

Dimez,  Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in Adıyaman ziyaretlerini değerlendirdi. Merkez İlçe Başkanı Dimez, bakanların gelişlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programların Adıyaman açısından faydasına değindi.

Dimez, “Adıyaman bir günde iki bakanımızı ağırladı. Bakanlarımızda müjdelerle geldiler. Yatırımlarla kentimize ışık oldular. Özellikle Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu’nun bir tur dolusu müjde ile gelmesi bizleri sevindirdi. Bu müjdelerden çoğu Adıyaman`ın yıllarca hasretle beklediği yatırımlardır. Bu yatırımların toplam bedeli 1 milyar 380 milyon lira ve şimdiye kadar Adıyaman`a böyle bir yatırım daha gelmedi. Özellikle sayın bakanımızın daha önde giden Koçali baraj projesiyle sonradan gelen koçali sulama projesinin eş zamanlı olarak bitirilme müjdesi 180.000 dekar toprağımızın cazibe sulamayla daha erken tanışması açısından oldukça manidardı.  Bu yatırımlar bizlere güvenen Adıyamanlılar içindir. Adıyaman her zaman hizmetin en iyisine layıktır. Yine aynı gün ilimizde yer alan diğer bakanımız Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin’di. Sayın bakanımız partimizde düzenlediğimiz Ak Parti Merkez İlce Danışma meclisi toplantısına katıldı. Toplantıya Grup Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın, Milletvekillerimiz Murtaza Yetiş ve Mehmet Erdoğan’da katıldı. Oldukça coşkulu ve hissiyat yüklü  geçen toplantımızdan sayın  bakanımız memnun bir şekilde ayrıldı. Ayrıca buraya Merkez ilçe danışma meclisi toplantımıza gelerek Adıyaman ımızın gönlünde başka bir yeri olduğunu ispatlayan sayın bakanımıza çok minnettarız.” Dedi.

 Dimez “Ak Parti olarak diğer partilerden en büyük farkımız, milletten aldığımız emaneti birlik ve beraberlik içerisinde makam kaygısı taşımadan memleket sevdası adına kullanmamızdır. Bu doğrultuda da her zaman çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Göreve geldiğimiz 25 Şubat’tan bu yana teşkilat yapılanmalarımızı tamamladık. Artık daha güçlü ve daha iyiyiz. Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak geçtiğimiz 9 ayda hükümetimizin geneldeki ve yereldeki politikalarını ve hizmetlerini mahalle mahalle, köy köy vatandaşlarımıza aktardık. Halkın sorunlarına imkânlar dâhilinde çözüm sağladık.” Şeklinde konuştu.         

 

 

 

 

 

 

                                                                                     

Editör: Adıyaman Haber