Adaylık açıklamasının ardından yoğun bir şekilde ziyaretlere devam ettiğini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Adayı Zeynal Bakır; “Parti olarak adaylarımızın açıklanmasıyla birlikte herkes kendi bölgesinde seçim çalışmalarına başladı. Bende diğer aday arkadaşlarımızla ve parti il teşkilatımızla koordineli bir şekilde çeşitli ziyaretler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Seçmen kadar basınımızı da çok önemsiyoruz. Bu kapsamda her fırsatta basın kuruluşlarımızı da ziyaret ediyoruz. Bugünde Adıyaman Gazetecileri Cemiyetimizi ziyaret ettik. Seçim çalışmalarımız hakkında, seçim projelerimiz hakkında bilgiler sunduk. Bizleri ağırlayan Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkan Vekili Celil Kocataş’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisine yoğun bir ilginin olduğunu ifade eden Milletvekili Adayı Zeynal Bakır; “Adıyaman halkı dokuz yıl boyunca AK Parti hükümetine desteğini vermiş, ancak bunun karşılığında hak ettiği hiçbir şeyi alamamıştır. O nedenle artık AK Parti’ye dur deme zamanı gelmiştir. Parti olarak halkımızın refahı ve huzuru için yola çıktık, inşallah 12 Haziran sonrası bu halk önce Adıyaman’da ve ülke genelinde AK Parti’yi sandığa gömecektir, onlara gerekli dersi verecektir. 12 Haziran Cumhuriyet Halk Partisinin zaferiyle sonuçlanacak, partimiz tek başına iktidar, genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ise Başbakan olacaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti ikinci başkanı Celil Kocataş; “12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimde siyasi partilere ve adaylara başarılar diliyorum. Şu ana kadar olduğu gibi 12 Haziran gününe kadar seçim sürecinin huzur ve barış içerisinde geçmesi en büyük temennimizdir. Bizler basın mensubu olarak Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti olarak milletvekili adaylarından en büyük beklentimiz seçildikten sonra

Adıyaman için mücadele etmeleri, çevresinde bulunan illerle kıyaslandığında bir çok şeyden mahrum kalmış Adıyaman’ın çevre illerle aynı seviyeye gelmesi noktasında çaba sarf etmelerini ümit ediyoruz. Bu konuda basın olarak bizler konun takipçisi olacağız, bu memleket için bir taş üstüne taş koyanın her zaman yanında ve destekçisi olacağız, aksine hareket edip, seçildikten sonra bu memleketi ve memleketin sorunlarını unutacak şahsın da karşısında olacağız. Bu vesileyle ziyaretlerinden dolayı CHP Adıyaman Milletvekili adayı Zeynal Bakır’a teşekkür ediyor, çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Adıyaman Haber