Cumhuriyet Halk Partisi Çelikhan ilçe teşkilatına yeni katılımlar oldu.

12.05.2011-Cumhuriyet Halk Partisi Çelikhan ilçe Başkanı Mahmut Büyükşahin genel seçimlerde CHP’yi atağa kaldırmak için başlattığı mücadelesine, yerel seçimler de eklendi.

Aluş kabilesinin önde gelen isimleri, Hacı Cam, Mustafa Karakuş, Yusuf Erdem, Mehmet Dertli, Mahmut Koparal gibi isimler, yerel seçimlerde adaylarının olduğu mesajını vermek için şimdiden CHP çatısında birleştiler.

CHP’de toplanan Aluş kabilesinin önde gelen isimleri, kamuoyuna ve akraba çevrelerine mesaj vererek,’önümüzdeki dönem adayımız var. Sakın dağılmayın’ mesajı verdiler.

Genel seçimler öncesinde bu mesajın Çelikhan kamuoyu ve Aluş kabilesi tarafından nasıl karşılanacağı merak uyandırmaya başladı.

Hanifi Kalkan ise halkın iktidarında CHP’de Belediye Başkan aday adayı olduğunu belirterek, artık hiçbir aday aluş kabilesine güvenerek seçimlere girmemesi gerektiğini belirterek, Aluş kabilesinin önümüzdeki yerel seçimlerde birlikte hareket ederek adayını destekleyeceğine inandığını söyledi.

 

 

Alişo kabilesinin önde gelen isimleri tekrardan CHP çatısı altıda siyaset yapma kararı aldıklarını bildirdiler.

CHP ilçe başkanlığında 2.sıra Milletvekili adayı Ali Coşkun’un katılımı ile gerçekleştirilen katılıma, Pınarbaşı eski Belediye Başkanı Mahmut Alan’da hazır bulundu.

1960’lı yıllarda CHP’nin Çelikhan’da Belediye başkanlığı, İl Genel Meclisi üyeliğini kazandığını belirten Parti Başkanı Mahmut Büyükşahin, CHP olarak yeni katılımlarla birlikte o günlere geri döneceklerine inandığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi 2.sıra Milletvekili adayı Ali Coşkun, seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ve seçimlerden sonra CHP iktidarı ile birlikte Çelikhan ilçesinin sorunlarının çözümünü sağlayacaklarını belirtti.

Çelikhan ilçesinin sorunlarını bildiklerini ve Halkın iktidarı ile birlikte bu sorunların çözümünü gerçekleştireceklerini iddia etti.

CHP iktidarında Tütünün serbest olacağını iddia eden Coşkun, Çelikhanlıların Halkın iktidarında yer almaları gerektiğini belirtti.

Haber Mustafa Aloğlu

www.adiyamanlilar.net

 

Editör: Adıyaman Haber