Bay Gol Kupasını Aldı

 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Valilik Kupası turnuvasına katılan Hastane Fonet Takımı Futbolcusu Bay Gol lakaplı Yaşar Bayram turnuvada gol kralı oldu.

Turnuva sonrası düzenlenen kupa töreninde kendisi il dışında olan Yaşar Bayram’a kupasını Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhakem Dr. Mehmet İnan takdim etti.

Kupa törenine Başhekim İnan’ın yanı sıra Başhekim Yardımcıları Dr. Süleyman Kılınç, Dr. Ali Kaplan ve Hastane Müdürü Refik Seçilmiş eşlik etti.

Yaşar Bayram’ı başarısından dolayı tebrik ettiğini ifade eden Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhakemi Dr. Mehmet İnan; “İlimizde düzenlenen Valilik Kupası turnuvasına sağılık camiasından da birkaç takım turnuvaya iştirak etti. Çok güzel mücadele ettiler. Bir takımımız final maçında şampiyonluğu kaçırması bizleri üzdü, ancak yine içimizden birisi olan Yaşar Bayram kardeşimizin turnuvada oynadığı 5 maça rağmen gol kralı olması bizleri sevindirmiştir. Yaşar, bizim çalışma arkadaşımız ve mesai arkadaşımızdır. Çalışma ve gayretiyle kendini övdüğümüz, takdir ettiğimiz bir personelimizdir. Yine aynı şekilde spor ve sosyal alanda hakikaten başarılı ve hırslıdır. Düzenlenen Valilik Kupası’nda yer aldığı takımda oynadığı güzel futbol ve attığı gollerle gol kralı olması bizleri de sevindirmiştir. Bu kupayı alın teriyle aldı. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Sporu çok sevdiğini ve imkanları ölçüsünde spora devam edeceğini belirten Yaşar Bayram; “Hastane Fonet Spor takımı olarak turnuvaya katıldık. 5 maç sonunda elenerek turnuvaya veda ettik. Oynadığımız maçlarda attığım goller beni gol kralı olmamı sağladı. Takım olarak turnuvaya erken veda etmemiz beni üzmüştü ama gol kralı olmam bana teselli oldu. Turnuva sonrası düzenlenen törende il dışında olduğum için kupamı alamamıştım. Sağ olsun sayın başhekimimiz bizi kırmadı ve kupayı kendisi bana takdim etti. Bu vesileyle Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini Başhakemi Dr. Mehmet İnan’a, Başhekim Yardımcıları Dr. Süleyman Kılınç’a, Dr. Ali Kaplan’a ve Hastane Müdürü Refik Seçilmiş’e teşekkür ediyorum, beni onurlandırdılar Allah razı olsun” dedi.

Editör: Adıyaman Haber