Adıyaman Üniversitesi Basketbol Takımı, bir üst lige çıkmak için Gaziantep’te Zirve Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Üniversiteler Arası 2. Lig Basketbol müsabakalarına katılacak.

11-14 Aralık 2011 tarihleri arasında düzenlenen turnuvaya Adıyaman Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Zirve Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, Kars Kafkas Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi basketbol takımları mücadele edecek. Lig usulü yapılacak olan müsabakalarda başarılı olan takımlar bir üst ligde mücadele etme hakkı kazanacaklar.

Turnuvaya Antrenör Araştırma Görevlisi Fatih MURATHAN ve Yönetici Öğretim Görevlisi Aykut DÜNDAR nezaretinde 12 kişilik oyuncu kadrosu ile katılacak olan Üniversitemiz Basketbol Takımı, müsabakalar öncesi Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’yü makamında ziyaret etti.

Oyuncularla sohbet eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, bir üst lige çıkan Üniversitemiz Futbol Takımının gösterdiği performansı basketbol takımından da beklediklerini ifade ederek, takıma başarılar diledi.

Editör: Adıyaman Haber