13.06.2011-(Adıyaman)-Kahta Belediyesi tarafından başlatılan hizmet projeleri bir bir hayata geçerek ilçemizin gelişmesine katkı sağlıyor.  Her bir yeni proje ile birlikte büyük adımlar atan belediyemizin çalışmalarıyla birlikte daha güzel bir Kâhta’ya kavuşacağımızı ifade eden Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı; “Gece gündüz demeden tüm ekibimizle birlikte gayret göstererek hizmet sunmaya devam ediyoruz. Yapılan ve yapılacak olan hizmetler ilçemizin daha modern bir hale gelmesi içindir” Dedi.

Abdullah Turanlı Caddesi üzerinde yapılan yol çalışmalarını inceleme sırasında başkan Turanlı’nın yanına gelerek kendisine teşekkür eden vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı başkan Turanlı’ya teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Turanlı halkın memnuniyeti için hizmet noktasında tüm imkânların seferber edildiğini belirterek; “Belediye olarak yaptığımız hizmetlerle kısa süre içerisinde ilçemizin çehresini değiştirdik. Yapılan hizmet çalışmalarında halkımızla birlikte hareket ederek ilçemize hizmet vermeyi sağlıyoruz. Belediye ekiplerimiz gece gündüz dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor. Hizmette eşitlik politikası mantığıyla ilk günden beri hareket ettik ve bundan sonra da böyle hareket etmeye devam edeceğiz. Cadde ve sokaklarımızda ve ilçe genelinde öne çıkan talepleri değerlendirip ivedi bir şekilde çözümünü sağlamak için gayret gösteriyoruz. Bugünlerde, ilçemizde devam eden doğalgaz çalışmaları sonrasında özellikle Fen İşleri ekiplerimiz gece mesaisi de yaparak yollarımızın onarımını yapmakta ve caddelerimiz yenilenmektedir. Her mahallemiz bizim için özeldir ve hizmette eşittir. Hizmette eşit bir anlayış ile başlattığımız hizmet projeleri Kâhta’nın daha güzel ve modern bir görünüme kavuşmasını yakalamaktır. Bizler hizmet için buradayız. Halkımızla birlikte tüm sorunların üstesinden gelip, inşallah ilçemizi daha yaşanabilir bir konuma getireceğiz. Vatandaşlarımızla bire bir iletişim kurarak sorun ve sıkıntıları çözüp, imkânlar dâhilinde her türlü yardımı halkımıza sunuyoruz.” Dedi.

Yeniyol Haber Merkezi

 

www.adiyamanlilar.net

 

Editör: Adıyaman Haber