Atatürk Bulvarı’nda trafik akışının rahat bir şekilde sağlanması amacıyla kavşaklara yaya geçidi çizgisi çiziliyor.  

Bulvar üzerindeki kavşakların tümüne yaya geçidi çizgisi çizmeye başlayan Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Amirliği ekipleri, faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Asfalt üzerine beyaz boyayla gerçekleşen çizimle hem yaya geçişlerin rahat bir şekilde sağlanması, hem de trafik kazaların önlenmesi amaçlanıyor. Her geçen gün yoğunlaşan bulvarın trafiği, yapılan bu ve benzeri çalışmalarla daha düzenli bir hale getirilmeye çalışılıyor. Trafik Amirliği ekipleri yol çizgileri, sinyalizasyon ve trafik levhaları gibi faaliyetlerini belirli aralıklarla sürdürüyor.

Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan: “Belediye olarak üzerimize düşen görevi eksiksiz olarak yerine getiriyoruz. Bu çerçevede şehrimizde trafik akışının rahat bir şekilde sağlanması amacıyla birçok güzergâha yol ve yaya geçidi çizgisi çizdik.

Şu sıralar kentimizin ana arterlerinden olan Atatürk Bulvarı’ndaki kavşaklara yaya geçidi çizgisi çiziyoruz. Çizgilerin zamanla eskiyip solmasıyla birlikte ivedilikle yenisini uyguluyoruz. Bu kapsamda kavşakların sinyalizasyon sistemini de gözden geçirerek, bulvarın trafik akışını rahatlatıyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyden önemlidir. Sürdürdüğümüz insan odaklı çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi. 

Editör: Adıyaman Haber