Adıyaman’da bilardo branşında faaliyet gösteren sporcular, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ı ziyaret ederek, kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette bilardocuların il temsilcisi Mehmet Yağar; “17-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye Bilardo Şampiyonası’na ilimizi temsilen 6 sporcu katıldı. Belediye Başkanımızın büyük destekleri oldu. Aynı zamanda Belediyespor kulübü bünyesinde Bilardo branşını kurduk. Bundan sonra faaliyetlerimizi Belediyespor adı altında yapacağız. Her konuda desteklerini sunan Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.  

Ziyaretle ilgili memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise, “Kentimizde uzun yıllar bilardo sporuyla iştigal eden sporcu kardeşlerimiz Türkiye genelinde yapılan tüm müsabakalara katılıyorlar. Zaman zaman yüksek derecede başarı gösteriyorlar. Biz bunu biliyorduk. Uzaktan olsa da takip ediyorduk.

Bilardocu kardeşlerimiz bundan önce bize gelerek, Adıyaman Belediyespor bünyesinde faaliyet göstermek istediler. Büyük bir sevinç ve memnuniyetle karşıladık. Bizim için bir onurdur, şereftir dedik. Adıyamanlı sporcuları sahiplenmek bizim görevimizdir. Böylece Belediyespor bünyesinde Bilardo branşını da açmış olduk. Bu vesileyle katılımlarından dolayı bilardo sporun temsilcisi Mehmet Yağar ve sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Ayrıca 17-24 Şubat tarihlerinde yapılan Türkiye Bilardo Şampiyonası’na da Adıyaman Belediyespor adına katıldılar. Bu katılımlarında başarı elde ettiler. Bundan sonra belediyemizin destekleriyle Belediyespor adı altında Adıyaman’ımızın ismini çeşitli yarışlarda tanıtacaklarına, önemli derece elde edeceklerine inanıyorum. Bundan sonra belediye olarak bu sporcularımıza tam desteğimizi vereceğimizi belirtmek isterim. Bir kez daha kendilerine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.  

Editör: Adıyaman Haber