Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanlığı’na yeniden seçilen Abuzer Aslantürk’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

            Ziyaretle ilgili duygularını ifade eden Başkan Büyükaslan; “Bildiğim kadarıyla Abuzer Aslantürk 19 yıldan beri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanlığı görevini yürütmektedir. Görev süresince güzel hizmetlere imza attığına inanıyorum. Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde tekrar aday oldu ve delegelerin teveccühüyle yeniden seçildi. Güven tazelemesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Uzun süreden beri bu görevde kalmış olmasından dolayı kazandığı tecrübeyle daha güzel hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Tekrar yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarı ve muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

            Ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getiren Başkan Aslantürk ise; “Belediye Başkanımız Sayın Necip Büyükaslan bizi ziyaret etmekle ziyadesiyle mutlu etti. Bu göreve yeniden seçildiğimiz için hayırlı olsun dileklerini iletmek için gelmiş bulunmaktadırlar. Bu güzel anlayış ve nezaketinden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca şehrimize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.   

Editör: Adıyaman Haber