07.08.2011-(Adıyaman)-Adıyaman Jandarma Alay Komutanı Yarbay Yusuf Yalçın, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

            Başkan Büyükaslan’a iade-i ziyarette bulunmak amacıyla geldiğini ifade eden Jandarma Yarbay Yusuf Yalçın; “Jandarma Alay Komutanı olarak Adıyaman’a yeni atandım. Göreve başlarken Sayın Belediye Başkanımız bize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Memnuniyetini ifade etti. Bundan dolayı bugün kendisine iade-i ziyarette bulundum. En güzel konukseverlik örneğini sergiledi ve nezaket gösterdi. Kendisine her şey için teşekkür ediyorum” dedi.   

            Ziyaretle ilgili memnun olduğunu dile getiren Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise; “İlimize Jandarma Alay Komutanı olarak atanan ve şu andaki rütbesiyle Jandarma Yarbay Yusuf Yalçın komutanımız, inşallah 30 Ağustos’ta görevine devam edecektir. Daha önce kendisi 1997-2000 yıllarında Kâhta İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapmıştı. Bu nedenle kendisinin Adıyaman ile ilgili bir hizmeti var. İlimize Jandarma Alay Komutanı olarak gelmesi bizleri sevindirdi. Yapacağı çalışmalarından dolayı üstün başarılar diliyorum. Adıyaman için yararlı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Belediye olarak el ele vererek, Adıyaman için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Adıyaman Haber