AGAD’dan Vali Sodan’a ziyaret

Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve beraberindeki heyet Vali Ramazan Sodan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ramazan Sodan; “Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti’ne ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ben de artık Adıyaman’da veda ziyaretlerimi gerçekleştiriyorum. Adıyaman’ı hiç unutmayacağım. Burada 4.5 yıl gibi uzun bir süre görev yaptım. Zamanım hep dolu dolu geçti. Gerçekten çok duyguluyum. Konuşmakta bile güçlük çekiyorum. Buradan çok iyi itibarlarla ayrılıyorum. Çok huzurlu ve gönül hoşnutluğu içerisinde Adıyaman’dan ayrılıyorum. Adıyaman’ı ve Adıyaman’ın huzurlu ve mutlu insanlarını tanımış oldum. Bu konuda kendimi çok şanslı görüyorum. Bu güzel diyarı ve bu diyarın güzel insanlarını unutmayacağım. Herkese Allah’a ısmarladık diyorum. Haklarını helal etsinler. Bende yana hakkım varsa helal olsun. Adıyaman’ı hep anacağım. Tüm Adıyamanlıların Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Tekrar ziyaretlerinden dolayı Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan’a ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” dedi.

2008 yılından itibaren Adıyaman Valilisi konumunda olan Ramazan Sodan’ın geçtiğimiz günlerde çıkan kararnameyle Ankara’ya atanmasından dolayı nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyen Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan; “Valimizin görevde bulunduğu 4.5 yıl sürecinde Adıyaman’ın kalkınması için, Adıyaman halkının daha refah, huzur ve güvende yaşaması için göstermiş oldukları çaba, gayret ve çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. Adıyaman’ın kalkınması için başta Adıyaman Belediyesi olmak üzere diğer kurumlardan gelen tüm projelere destek vermesi, yardımcı olması, sosyal bazdaki ve diğer tüm branşlardaki desteklerinden dolayı da teşekkür ediyoruz. İlişkileri üst amir alt amir olarak değil de ağabey ve kardeş olarak dostane ilişkilerle sürdürdüğü için kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz valimizi bugüne kadar bir baba bir amca olarak gördük. Çalışmaları hep o yönde gösterdi. Adıyaman basını olarak bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte kendilerine Ankara’daki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ankara’daki çalışmalarında Adıyamanlılar ile iyi ilişkilerinin devam edeceğine ve Adıyamanlılara gereken tüm yardımı sağlayacağına inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte daha toplulukta daha başka yerde görüşmeği umuyoruz. Bugüne kadar Adıyaman ili için yaptıkları tüm çalışmalar ve gayretler için Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti olarak teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: Adıyaman Haber