Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden takımımız Adıyamanspor bu hafta sonu kendi sahasında kader maçına çıkacak.

Sezon başından bu yana sıkıntılı günler geçiren Adıyamanspor puan sıralamasındaki durumu itibarıyla son hafta ligde kalmak veya kalmamak adına en büyük sınavını verecek.

Geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak umutlarını son haftaya taşıyan Adıyamanspor bu hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Akçaabatspor’u mutlak yenmek zorunda.

 

SAHİPSİZ MEMLEKET SAHİPSİZ TAKIM

 

Puan cetvelinde kritik yerde bulunan Adıyamanspor’a destek çıkılmasını isteyen Adıyamanspor taraftarı; “Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’dan, Milletvekili adaylarından, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden, işadamlarımızdan destek bekliyoruz. Ligde kalmamız adına bu maçı mutlak kazanmamız gerekir. Diğer illerde belediyeler o ilin takımına her türlü desteği sağlarken, Adıyamanspor kendi kaderine terk edilmiş durumda. Adıyaman’a hizmet yok, Adıyaman’a yatırım yok, Adıyaman çıkmaz sokak, Adıyaman’ın takımına destek yok. Adıyamanspor kötü günler yaşıyor, son haftaya girildi takım düştü düşecek ama kimsenin umurunda değil. Bu takım düşerse bunun tek sorumlusu Adıyamanspor kulübü değildir, bunun sorumlusu belediye başkanıdır, sivil toplum kuruluşlarıdır, siyasilerdir, ilin işadamlarıdır. O nedenle son haftaya girilen şu günlerde herkes elini taşın altına koymalı. Özellikle Belediye Başkanımız, milletvekili adaylarımızdan prim desteği bekliyoruz, taraftarımızın ise tribünleri doldurarak takımının yanında olmasını istiyoruz. Bu takım hepimizin, başka Adıyaman yok, başka Adıyamanspor yok. İnşallah verilecek prim dopingi ve taraftarımızın da büyük desteğiyle bu takım ikinci ligde kalacaktır.

 

Yeniyol Haber Merkezi

Editör: Adıyaman Haber