Üniversitemiz Tıp Fakültesi uygulama ve Araştırma Merkezinin yemek hizmet alım işini Avira Gıda İnş.Tah.A.Ş. firması, Bilgi işlem ve Yönlendirme hizmet alımı işini de Arıtem İnş.Bilg.İşl.Tem.Yem.özel Sağ.San.Tic.Ltd.Şti. firması ihale yolu ile üstlenmiştir. Bahse konu firmalarla sözleşmeler yapılmıştır. Noter aracılığı ile:

 

1.      Yemek Hizmet alım işini alan Avira Gıda İnş. Taah.A.Ş.’ne Yemekhane ve mutfak görevlisi olarak,Turizm Otelcilik ve Aşçılık bölümü mezunlarından 10 kişi asil 10 kişi yedek listesinin belirlenmesi,

 

2.      Bilgi İşlem Yönlendirme işini alan Arıtem İnş.Bilg.İşl.Tem.Yem.Özel Sağ.Tic. Ltd. Şti.’ ne  Bilgi İşlem görevlisi olarak, Bilgisayar ve Tıbbi Sekreterlik bölümü mezunlarından 35 kişi asil 35 kişi yedek listesinin belirlenmesi ,

 

3.      Bilgi İşlem Yönlendirme işini alan Arıtem  İnş. Bilg. İşl. Tem. Yem. Özel Sağ. Tic. Ltd. Şti.’ ne hasta yönlendirme görevlisi olarak, Lisans ve ön lisans mezunlarından 15 adet asil 15 adet yedek listenin belirlenmesi, sağlanacaktır.

 

Listelerin kura ile tespiti 09.07.2012 günü saat 14.00 de Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Salonunda halka açık şekilde yapılacaktır. Bütün basın mensuplarımız davetlidir.

Lise mezunlarının istihdam edileceği Temizlik Hizmetleri için yapılacak kura çekimi

İlgili firma tarafından önümüzdeki günlerde yapılacaktır.

 

Adıyaman üniversitesi

Editör: Adıyaman Haber