Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi Özel Çözüm Dershanesinin yaklaşık 300 öğrencisi, Adıyaman Üniversitesini ziyaret ederek, eğitim ve sosyal olanaklarla ilgili bilgi alarak, düzenlenen konserde stres atarak moral depoladılar.

Eğitim Fakültesinin katkıları ile Toplum Hizmetleri Uygulamaları dersi kapsamında Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinin Öğretim Görevlisi Ahmet TEKİN ve Öğretim Görevlisi Recep KÖSE koordinatörlüğünde düzenlediği etkinliğe Özel Çözüm Dershanesi Müdürü Sait GÜL ve 300 öğrenci katıldı. Etkinlikte kampüsü gezen öğrencilere, Üniversite tanıtılarak, eğitim, sosyal, kültürel ve sportif imkanlar hakkında bilgi verildi.

Etkinlikte dershane öğrencilerinin YGS sınavı öncesi moral ve motivasyonları için Eğitim Fakültesi Mustafa Vehbi KOÇ Konferans Salonu’nda Müziksel Faaliyetler Topluluğu tarafından konser düzenlendi. Konserde gönüllerince eğlenen öğrenciler, stres attılar.

Sınav öncesi öğrencileri ağırlayarak anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için Üniversite öğrencilerine teşekkür eden Özel Çözüm Dershanesi Müdürü Sait GÜL; “Öğrencilerimizin moral ve motivasyonu için bu etkinlik çok yararlı geçti. Yoğun bir ders çalışma maratonunda öğrencilerimiz hayli yorulmuşlardı. Bu etkinlikle sınava hazırlanan öğrenciler hem üniversiteyi tanıma fırsatı buldular, hem de konserde stres atarak moral depoladılar. Öğrencilerimizi ağırladıkları için başta Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ olmak üzere emeği geçen herkese öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Adıyaman Haber