ADIYAMAN GENÇLİK CEMİYETİ

BASIN AÇIKLAMASI

 

 

 

Tüm ülke çapında büyük bir yapılanmaya girerek, gençliğin ülke sorunlarında söz sahibi olmasını. Milletinin huzur ve refah seviyesini yükseltmek amacıyla çalışmalarına başlayan Türkiye Gençlik Cemiyeti’nin Adıyaman İl Başkanı Gökhan ÖZGER 28 Şubatın doğurduğu Yok Etme politikalarının değerlendirmesini yaptı.

 

 

Adıyaman Gençlik Cemiyeti İl Başkanı Gökhan ÖZGER yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi.

“28 Şubatın ve bu kara günün oluşumuna destek verenlerin asıl amacı politik düşünceleri belli bir eksen etrafında toplamak ve muhafazakâr partileri araç yaparak Türk Siyasi politikasına pimi çekilmiş bir bombayı tutuşturup siyasi meydanları kendi misyonlarıyla doldurmaktı. Hayatımızda okuyacağımız en ilkel en iğrenç belgelerle toplumun İslami değerlerine leke düşürülerek hala devam eden algıların bozulmasına neden oldular. Sözde ülkenin refahını ve bütünlüğünü korumak amacıyla, hesapları boşaltılacak banka listeleriyle milletimizi yine eskiden olduğu gibi sefaletin içine sürükleyip ülkemizin yenilenen vizyonunda eksenini bir kez daha kaydırdılar. Bu gün toplumda aile faktörünün, gençliğin ulusal ve yerel politikalarda bu denli yalnız kalması hala bu aciz yaptırımların temiz zihniyeti yok etmeye çalışması ile alakalıdır.

 

Siyasi iktidarın gölgesinde bulunanların 28 Şubat sonrası hemen muvazzaf generallerin brifinglerine katılmalarını ve ülkemizin sözde aydınlarının ise ertesi gün bu Post Modern darbenin, bu ülkenin değerlerine saldıranların başrolünde olanları tebrik için sıraya girmeleri ise toplumun acılarına merhem olmak yerine zehir olmaktan başka bir şey yaşatmamıştır. Bütün bu ve buna bezer Post Modern darbe mağdurlarının ve İrtica paranoyası ile hayatı karartılanların farklılıkları göz ardı edilmeden. Yüce Devletimizin İade-i İtibarı sağlaması amacıyla ve bundan sonra toplumun zihninde korkuları, acıları ve adaletsizliği barındıracak hiçbir zemin oluşturulmaması adına…

 

Biz Adıyaman Gençlik Cemiyeti olarak vizyonunu ve misyonunu gençliğin çağdaşlaşması ve bu çağdaşlaşmayla birlikte kültürel değerlerin inancından sapmayan, ülkesini ve milletini dünya toplumları önünde lider vasıfla yüceltmeyi amaçlayan Türkiye Gençlik Cemiyeti ile birlikte yeni nesile rehber olarak tüm yerel ve ulusal politikalar üzerinde hesaplaşarak tarihe birer kara leke olarak düşen bu günleri yaşatmamaya milletimiz adına baş koyduk.

 

Bundan sonra toplumun lügatından bunları çıkararak güzelliklerin ve yaşanılabilirliğin hedeflerini hep beraber yaşamak ve yaşatmanın zaferleriyle gururlanmanın zamanıdır.”

 

 

 

ADIYAMAN GENÇLİK CEMİYETİ

Editör: Adıyaman Haber