Belediyespor Sezon Öncesi Son Provasını Yaptı

 

Adıyaman Beledeyespor 2- Yeni Diyarbakırspor : 1

 

Bal Liginde Mücadele eden Adıyaman Belediyespor sezon öncesi son yaptığı hazırlık maçında Yeni Diyarbakırspor’u 2-1 yendi.

            Adıyaman ve Nevşehir olmak üzeri iki hazırlık kamp dönemini tamamlayarak sezonun başlamasını bekleyen Belediyespor sezonun son provasını kendi sahasında Yeni Diyarbakırspor yaptı.

            Maçın başından sonuna kadar daha üstün bir oyun sergileyen Belediyespor ilk yarıda attığı iki golle maçı 2-1 kazanmasını bildi.

            Sezon öncesi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Belediyespor Genel Koordinatörü Yılmaz Aslan; “Takım olarak çok çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Adıyamandaki birinci etap kamp çalışmamızın ardından, Nevşehir ilinde ikinci etap kamp çalışmamızı tamamladık. Takımın eksiklerini görme ve maç tecrübesi kazanmak adına fırsat buldukça hazırlık maçları oynadık. Sezona kısa bir süre kala çalışmalarımızı devam ettirirken Yeni Diyarbakırspor ile son hazırlık maçımızı oynadık. Oyunun başından sonuna kadar futbolcularımızın kazanma azmi, mücadelesi bizleri sevindirmiştir. Maçı 2-1 kazandığımız için mutluyuz ama bizim için önemli olan takımın ortaya koyduğu oyun, mücadele bizi daha çok sevindirdi. Rakibimizde geçen sezonun başarılı takımlarından biri onlarda iyi mücadele ettiler, kendilerini tebrik ediyorum. Yeni sezona hazır bir şekilde gireceğimiz için mutluyuz, bütün futbolcularımızı, teknik heyetimizi bu gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, bizlere her türlü desteği sunun Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Maç öncesi kurban kestirilirken, Belediyespor Yönetimi futbolculara kazasız belasız bir sezon temennisinde bulundu.

Editör: Adıyaman Haber