Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi Faik Karadeniz, Vali Mahmut Çuhadar’ı makamında ziyaret etti.

Vali Mahmut Çuhadar, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na yaptığı maddi ve manevi katkılarından dolayı TSKGV tarafından adına düzenlenen altın mmadalya ve beraatını merhum hayırsever Abuzer Yıldırım’ın oğlu Muhammed Yıldırım ile Metin Karakuş’a verdi. 

Çuhadar, yaptığı konuşmasında, “Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına yaptığı anlamlı katkılarından dolayı merhum hayırsever Abuzer Yıldırım ve Metin Karakuş’a teşekkür ediyorum. Yıldırım Eğitim Vakfı Başkanı merhum Abuzer Yıldırım bey Adıyaman’da toplumun sosyal alanda ihtiyaç duyduğu birçok hayra vesile olmuştur. Allah kendisinden razı olsun, mekanı cennet olsun. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının güçlenmesi ve gelişmesine yaptığı anlamlı bağıştan dolayı hayırsever Metin Karakuş’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Devletimiz güçlü ve büyük bir devlettir. Ama devlet millet el ele verdiğinde çok daha büyük bir devletiz. Allah hayırseverlerimizin sayısını artırsın. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na yaptığı maddi ve manevi katkılardan dolayı hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

TSK Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz, Çuhadar’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha