Tesettür giyimde Sonbahar ve kış sezonunun trend detaylarını yansıtmak isteyen bayanlar, yeni tasarımlar arasında yer alan deri tesettür tunik gömlek modellerini tercih ederek, dikkat çekici bir stili ön plana alabilirler. Kapüşonlu, göğüs hizasından geniş cepli ve fermuar detaylı tunik modellerinde tercih edilen deri kumaşlar, sokak modasının nabzını tutarken, kot pantolonlar ve salaş etekler ile mükemmel uyumu yakalıyorlar.

Tesettür Tunik Gömleklerde Pötikare Baskı Modası

Bu sezon rahatlığı ve şıklığı bir arada deneyimlemek isteyen bayanlar, pötikare desenli tesettür gömlek modellerinden yana tercih gerçekleştirmelidirler. Oversize formda hazırlanan, gömlek yakalı ve 1. Sınıf cotton kumaş tunik modelli, şık spor çantalar, siyah deri çizmeler ve her tip salaş kesim pantolon modeli ile mükemmel uyumu yakalar. Özellikle diz hizasına kadar uzanan kesim detayı sayesinde vücut proporsiyonunu ince ve uzun gösteren bir modeli kullanma avantajı elde edilir.

Modanın Nabzını Tutanlara Tesettür Etek kombinleri

Tesettür etek kombinleri ile modanın nabzını tutan ve her daim sezonun en trend kumaş seçeneklerini kullanmak isteyenler bu sezon kadife tesettür tunik gömleklerden yana tercih yapabilirler. Özellikle boydan düğmeli, gömlek yaka ve her iki yandan cep detaylı kadife tuniklerde, siyah, mürdüm, taba ve lacivert renk seçenekleri, tercih edilerek, modern stil ön plana taşınır.

Sezonun öne çıkan diğer bir seçeneği ise oduncu gömleği modelinde tasarlanan tesettür tuniklerdir. Bu tunik modelleri ile tesettür kombin yapmak oldukça rahatken, alt kısımda kullanılan geniş kesimli kot pantolonlar ve spor bot modelleri ile dinamik ve genç bir stil yansıtılır. Bebek mavisi-beyaz ve siyah-beyaz renk kombinlerinin uygulandığı bu modellerde rahat kesim ve kapaklı cep detayları ve minimal düğmeler ön planda yer alır.

Spor şal modelleri ile uyumlu tercihler nasıl olmalı

Üst ve alt giyimin yanı sıra kullanacağınız spor şal modelleri de önemli bir konu, kış sezonunda pastel renklerde bulunan tek renk spor şalları tercih etmeniz sezon trendlerini yansıtmanızda sizlere katkı sağlayacaktır, yaz aylarında ise daha çok renkli tercihlerde desenleri modelleri tercih edebilirsiniz. Aşağıda etek kombinleri ve gömlek ürünlerine ait görsellere ulaşabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber