Almanya’da yaşayan Adıyamanlı hayırsever işadamı Hasan Berkcan, Ramazan ayı boyunca 450 aileye gıda paketi yardımında bulundu.

Son yıllarda yaptığı yardımlar ve Adıyaman 1954 Spora olan sevgisiyle Adıyamanlıların gönlünde taht kuran işadamı Hasan Berkcan, Ramazan ayı boyunca yaptığı yardımlarla örnek bir davranış sergiledi.

İmkanları ölçüsünde doğup büyüdüğü memleketi Adıyaman’a elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade eden hayısever işadamı Hasan Berkcan, “Uzun yıllardır Almanya’da ikamet ediyorum. Ancak geldiğimiz ilk günden bugüne ne Adıyaman’ı nede hemşehrilerimizi unutmadım. Unutmamda mümkün değil. Gerek televizyondan, gerekse de sosyal medya üzerinden memleketimden haberder oluyor, yakın akraba ve arkadaşlarımızla sık sık sosyal medya üzerinden de güzel iletişimler kuruyoruz. Doğup büyüdüğüz şehrimize ahte vefa borcumuzun oludğu bilinçlede zaman zaman şehrimizde yaşayan fakirlerimize yardım amacıyla elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Tabi gurbet elde olunca bir çok şeye özlem çekiyoruz ki bunun başında da spor geliyor. Geçtiğimiz sezon bal liginde mücadele eden Adıyaman 1954 sporun maçlarını internet üzerinden takip etme imkanımız oldu. Her maçta  hemşehrilerimiz, taraftarlarımız nasıl heyecanla maçı takip ediyor, takımını destekliyorsa bizlerde Almanya’da aynı heyecanı yaşadık. Dayanamadım ve şampiyonluk maçı için Türkiye’ye gelerek Erzincan’da Adıyaman 1954 spor ile Ağrıspor arasında oynanan Play-Of maçını Erzincan’da izleme fırsatımız oldu büyük bir heyecan ve coşku yaşadık. İmkanlarımız ölçüsünde taraftarımıza forma, kaşkol gibi hediyeler dağıtarak taraftarımızın coşkunusa ortak olmaya çalıştık. İnşallah bu takım ileriki yıllarda üst liglere çıkarak Adıyaman’ımızı en iyi yerlerde temsil edecektir.  Bu vesileyle bizlere bu sevinci yaşatan başta kulüp başkanı Hüseyin Koç’a, yönetimine, teknik heyete ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Şahsım Hasan Berkcan olarak imkanın olduğu sürece memleketimin, hemşehrilerimizin  ve taraftarımızın emrindeyim.” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha