Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında yapılan çalışmalara yönelik açıklamada bulundu.

Kentin belli kesimlerinde etkili olan kar yağışıyla kapanan köy yollarının tekrardan ulaşıma açılması için ekiplerin çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiğini aktaran Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

"İl Özel İdaremiz ve İlçe Özel İdare Müdürlüğünce kapalı olan yollarımızın bilgileri ekiplerimize iletilerek en kısa sürede köy grup ve bağlantı yollarının ulaşıma tekrardan açılması için hummalı bir çalışma gerçekleştirilmektedir.

Geçenlerde değindiğimiz üzere, ekiplerimiz 7/24 hazır beklemektedir. Olası bir kar yağışı nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması ve acil bir durumda herhangi bir ulaşım sıkıntısı yaşanmaması için düzenli olarak köy yollarının açık olup olmadığının takibi yapılmaktadır. Bu konuda yeterli ekip ve teknik destek mevcut olup, hiçbir olumsuzluğa mahal vermemek adına koordineli bir biçimde kış mevsimini geçireceğimize inancımız tamdır. Bu zorlu kış şartlarında gecesini gündüzüne katarak daimi görev başında olan ekip arkadaşlarımıza teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim."

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha