Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alan hırka modelleri, tüm kombinlere yakışan nadide parçalardır. Hem tarzınıza uyan hem bedeninize uyan hem de kuşkusuz bütçenize uyan ve renk ve desen seçenekleri ile geniş ürün yelpazesine sahip olan giyim parçalarıdır. Gömleklerin, tişörtlerin ve bluzlerin üzerine salaş ya da dar kalıp şeklinde tercih edilebilir.

Kışlık Hırka Modelleri

Kombinlerde en göz alıcı parçalardan biri olarak kullanılan hırka modelleri, salaş ya da dar kesime sahiptir. Genellikle örme iplik kumaşlardan elde edilen hırkalarda kuşak detayları, kemer detayları, düğme detayları ya da fermuar detayları ön plana çıkar. Hırkaların iki tarafında da yer alan büyük cep modelleri de en beğenilen tasarımlardan birisidir. Detaylı sevmeyen, düz modellerden isteyenler için salaş modeller ön plana çıkar.

Hırka Modelleri Fiyatları

Tüm dış giyim parçaları arasında en uygun fiyatları olan hırka modelleri ile sizler de sonbahar ve kış kombinlerinize damga vurabilirsiniz. https://www.hadisegiyim.com.tr/kadin-hirka-modelleri adresinden tüm hırkalara ve alternatif modellere ulaşabilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber