Çamlıca Okulları Malatya özel okul aramalarında ilk sırada yer almaktadır. Çocuklara verilen eğitim, herkesin özen göstermesi gereken bir hizmet anlayışı ile ilerleme gösterir. Çamlıca okullarında çocuklar yüksek sorumluluk sahibi, disiplinli ve alanında uzman eğitimcilerin elinde büyür.

Eğitim alanı çocukların denek gibi kullanılacağı bir alan değildir bu nedenle gerçek bir eğitim anlayışı ile hizmet verilir.

Çamlıca okulları yöneticileri başta olmak üzere eğitimcileriyle birlikte uzun zamandır eğitim sektörüne gönül vermiş insanlarla birlikte çalışır. Aynı zamanda öğrenci psikolojisini en iyi şekilde anlayan eğitimcilerle birlikte kurum hizmete devam eder.

Sürekli iyileştirmeler ve daha donanımlı eğitim modelleriyle birlikte her geçen gün iyiye giden bir anlayışa sahiptir. Çamlıca okulları eğitimcilerinin her biri öğrencilerini sorumluluk sahibi bir birey olarak ve yetenekleri ışığında yetiştirmesiyle bir numaradır.

Yabancı Dil Proje Okulu

Çamlıca okulları gençlerin ikinci dil olarak İngilizceyi en iyi şekilde öğrenmesine fayda sağlar. Türkçe düşünüp Türkçe konuşmak yerine, İngilizce düşünüp İngilizce konuşmayı kendine hedef haline getirmiştir. Okuduğunu ve dinlediğini Türkçeye çevirme ihtiyacı duymadan İngilizce konuşabilen öğrenciler yetiştirmek hedefidir.

Çamlıca Malatya kolej okulu İngilizce derslerinde sergilenen akademik başarının yanı sıra çocukların İngiliz dil ve edebiyatının en nadide eserlerini İngilizce dilinde okumasını sağlayan bir kuruluştur.

Ayrıca küreselleşen dünyamızda İngilizce’nin kullanımı oldukça önem taşır. Bu sayede çocuklar yeni kültürleri daha kolay tanıyacaklardır ve bir başka ülkede kendilerini kolay bir şekilde ifade etme yetisine sahip olacaklardır.

İngilizce’nin Önemi

Çamlıca Okulları tarafından İngilizce oldukça büyük bir öneme sahiptir. Günümüz dünyasında küreselleşme artık daha hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Türkçe ise tek dil olarak hayatta iletişim açısından yeterli kalmıyor.

Bu nedenle de çocuklara İngilizceyi küçük yaştan aşılayarak en iyi şekilde onlara hizmet veren Çamlıca eğitim kurumları çocukların mezun olana kadar c1 seviyeye getiriyor. Ana dilleri gibi öğrenmelerine yardımcı olan birbirinden uzman ekibiyle birlikte çocuklara İngilizceyi sevdirmeyi başarmış bir kurumdur.

Çamlıca Okulları her geçen gün içerisinde yenilikleriyle birlikte eğitim modelini daha üst seviyelere taşımayı başarmış başarılı bir kurumdur.

Editör: Adıyaman Haber