Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından daha önce il genelindeki tüm ibadethanelerde yapılan temizlik çalışması camilerde de devam ediyor.

Yaklaşan Ramazan ayı öncesi gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, il merkezinde rutin olarak sürdürülen çalışmalara yaklaşan 11 ayın sultanı Ramazan ayı öncesi ağırlık verdiklerini belirterek, “Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan ‘İbadethane Temizleme Aracı’ ile il merkezindeki tüm Cami, Cemevi, Taziye Evi ve Kur’an-ı Kerim Kurslarında temizlik çalışması yapıyoruz. Ramazan ayı öncesi de yoğunlaştırdığımız bu çalışmalarımızı bayrama kadar sürdürmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Yapılan temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren cami cemaati ise çalışmaları yürüten Adıyaman Belediyesine teşekkür ederek, “Ramazan ayı öncesi camilerimizde yapılan bu çalışma bizleri çok mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha