Günümüzde ayak numaranız küçük ya da büyük olduğundan dolayı ayakkabı bulamama sorunu büyük ölçüde ortadan kalkmış durumda. İstanbul'daki mağazasında ve internet sitesi www.fitbas.com ile tüm Türkiye ‘ye ürün gönderimi sağlayan firma bu sorunu çözmüş durumda.

2011 yılında kurulmuş olan firma 33-35 ve 41-45 numara arası giyen bayanlara ve 36-39 ile 45-50 numara aralığında ayakkabı giyen erkeklere hizmet veriyor.

Yıllardır ayağı standartlara büyük veya küçük olan birçok insan mağaza mağaza dolaşarak ayağına göre ayakkabı bulmaya çalışıyor hatta bulamayınca ayağı küçük olan kadınlar çocuk ayakkabı reyonlarından, büyük olanlar ise uniseks erkek ayakkabı modelleri veya spor ayakkabı modellerini giymek zorunda kalıyordu. Ancak şimdilerde Fitbas.com her geçen gün artan kalitesi ve model çeşitliliği ile yüzlerce model sunmakta.

Aynı zamanda Besni doğumlu hemşerimiz olan firma kurucusu Erkan Kaban, 2011 yılından beri onbinlerce kişiyi mutlu ettiklerini hedeflerinin kalitelerini daha da artırarak Loggalin markasıyla önümüzdeki dönemde başta Avrupa olmak üzere ve diğer ülkelere de hizmet vereceklerini bu yolla ülke ekonomisine de katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti.

Editör: Adıyaman Haber