İl Genel Meclisi Başkanı Erdoğan, altyapısı bitmiş ve köy içi yollarda kilitli parke çalışmalarının yapıldığı Yapraklı köyünü ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyip, muhtar ve köy heyetiyle bir araya geldi.

Ziyaretinde Başkan Erdoğan’a AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni ve İl Genel Meclisi üyesi Sırrı Köse eşlik etti.

Burada devam eden  çalışmaları yerinde inceleyen heyet çalışmalar ve hizmetler hakkında da açıklamalarda bulunarak köy muhtarı ve köy sakinleri ile görüştüler.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Erdoğan, burada yaptığı açıklamasında, şunları ifade etti:

"İlçe Başkanımız Sayın Bedir Yeni ve İl Genel Meclisi Üyemiz Sayın Sırrı Köse ile beraber Yapraklı köyümüzü ziyaret ederek, muhtarımız ve kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Bugün burada yıllar önce hayali dahi edilemeyen köy içi yolların kilitli parke döşeme çalışmalarını yerinde görmeye ve kıymetli hemşehrilerimizle hasbihal etmeye geldik.

Adeta görüntüsü ile herhangi bir şehir merkezini andıran köylerimize bu ve buna benzer hizmetleri kazandırmak bizler için her daim bir artıdır. Hedefimiz belli yolumuz uzun... Bunun için ilimiz geneli 453 köyümüze ve 507 mezramıza hizmet vermek bizler için bir onurdur. Tabi bu hizmetler biraz zaman istiyor. Biliyoruz ki halkımızda bir an önce bu hizmetleri köylerinde görmeyi çok istiyor ve de haklılar. Ama her şey zamanla olacaktır. Öncelikle temel ihtiyaç sorunlarını bitirip ileriki süreçlerde daha farklı hizmetleri halkımıza sunmaya gayret edeceğiz. Her zaman üzerinde sıklıkla durduğum bir konuya bir daha açıklık getirmek istiyorum. 2002 AK Parti hükümetleri öncesinde değil altyapı veya parke çalışmaları asfaltlı yol bulmak zordu. Ama çok şükür liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türkiye için yeni bir hareket olan hizmet odaklı yönetim usulüyle, artık köylerimiz de level atlayarak farklı bir görünüm kazandı. Bugün belediyeler tarafından halka sunulan hizmetlerin çoğu İl Özel İdaresi tarafından köylerimize sunulmaktadır. İşte bu 2002'den sonra değişen ve gelişen Türkiye'nin en güzel özelliğinden biridir. Bu nedenle bizler AK Parti teşkilatları olarak halkımıza, köylerimize hizmet etmeye ve bu hizmet ağı kalitesini daha da geliştirmeye devam edeceğiz."

Köy muhtarı ve köy heyeti ise köylerinde bu zaman kadar yapılan hizmetler için heyete teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha