Tüm dünyada ve Türkiye genelinde yaklaşık 1,5 yıldır yaşanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kent merkezindeki Hacıoğlu Apartmanı’nın yöneticisi Mehmet Ulum, apartman sakinlerine içerisinde dezenfektan, kolonya, maske ve çocuklar için de şekerlerin bulunduğu hijyen seti dağıttı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından bina sakinlerinin zarar görmemesi için birçok alanda hizmetlerini sürdüren Ulum, site sakinlerini tek tek dolaşarak kısıtlamada gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.

Ulum, PHA muhabirine yaptığı açıklamasında, pandemi ile mücadele kapsamında apartman yönetimi olarak bina sakinlerine küçük de olsa katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

"Özlediğimiz o eski sağlıklı günlere kavuşacağız"

Mehmet Ulum, şu ifadelere yer verdi:

“Salgınla mücadele kapsamında bizlerde neler yapabiliriz site yönetimi olarak istedik ki; site sakinlerine küçükte olsa bir katkı sağlayarak bina sakinlerinin yüreklerine dokunuş yaparak hem de evde aylarca içeride kalan çocuklara ödül vermek istedik. Salgınla mücadele kapsamında güzel bir etkinliği yerine getirmek milletin psikolojik olarak sıkıntı yaşadığı bu dönemde bir nebze olsun mutlu etmek istedik. Süreç zorlu bir süreç. Salgın sürecinden hepimiz etkilendik. Son dönemdeki aşılama çalışmalarının da hız kazanması ile Allah’ın izniyle bu zorlu süreci de dayanışma ile hep birlikte atlatacak, özlediğimiz o eski sağlıklı günlere kavuşacağız.”

Site sakinleri ise çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ulum’a teşekkür etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha