Sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Adıyaman Belediyesi, şu ana kadar yaptığı ve proje aşamasına getirdiği sosyal hizmetlerle Adıyaman’da yaşamı daha da renkli hale getirmeyi hedefliyor.
Belediye bünyesinde açtığı sosyal tesislerden yeni ve yeniden düzenlenen parklara, Millet Bahçesi projesinden sağlıklı yaşam ve spor merkezlerine kadar birçok önemli projeyi vatandaşlarının hizmetine sunan yada sunmaya hazırlanan Adıyaman Belediyesi’nin son çalışması 10 mahalleye 10 park projesi oldu.
3’ü Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkı olan toplam 10 park için ilk kepçenin vurulduğunu söyleyen yetkililer, “Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç’ın talimatlarıyla 10 mahallemize 10 park projesinin saha çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. 3’ü Sağlıklı Yaşam ve Koşu Parkı olacak olan bu parkların yapımını kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
10 park projesinin zemin etüd çalışmalarının ve sulama sistemi döşeme çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekleyen yetkililer, “Şu an ikisi Yunus Emre Mahallesi’nde devam eden park çalışmalarımızın diğerleri Mimar Sinan, Siteler, Yeni Sanayi ve Altınşehir Mahallelerinde sürdürülüyor. Halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise gayretli çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha