İdavilla Bungalov Otel, cenneti Kazdağları’nda bulabileceğiniz sakin, dinlenmek için en güzel yerlerden birisi. Deniz kenarı tatil anlayışından uzaklaşmak isteyenler için en güzel yerlerden birisi olan İdavilla, Balıkesir ve Edremit sınırları arasında kalan Kazdağları’nda bulunmakta. Çanakkale’ye 90 km uzaklıkta bulunan otel sakinlik ve dinginlik isteyenlerin tercih ettiği efsanevi bir yer.

Hem yaz hem de kış sezonunda hizmet veren otelde kazdağları’nın muhteşem doğası, temiz ve bol oksijeni ile sabah sporunuzu yapabilir ve güne huzurlu başlayabilirsiniz. Temiz havası sayesinde de daha önce uyumadığınız kadar rahat bir uyku çekebilirsiniz.

Sabahları bungalov evlerinin bahçelerinde yetişen organik ürünlerle kahvaltı yapabilir ve güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Daha sonra haftada iki defa düzenlenen doğa yürüyüşlerine katılabilir ve Kazdağları’nın eşsiz doğa güzelliklerine şahit olabilirsiniz. Koah hastalığına ilaç gibi gelen bol oksijen ile rahatlaması da cabası. Ayrıca camgöbeği renginde olan denizden ve trekking alanından da faydalanabilirsiniz.

Toplam 50 yatak kapasitesi bulunan İdavilla Bungalov Otel’de 4 adet apart oda, 12 adet bungalov süit bulunmakta. Ayrıca halka açık kahvaltı ve yemek hizmeti de veren otel toplamda 3500 m2 yeşil alan üzerine kurulmuş durumda. Tesiste 250 kişilik kahvaltı ve yemek bahçesi, 150 kişilik çay bahçesi – kafe bulunmakta.

Şehrin tüm yorucu havasından ve gürültüden uzakta doğa ile iç içe bir tatil için mükemmel bir yer olan İdavilla Bungalov Otel, Güre’nin parlayan bir yıldızı gibi hem yerli hem de yabancı turist çekmekte.

Otobüsler ile kolayca ulaşımı sağlanabilen tesis, havaalanına 15 km uzaklıkta. İsteğe göre belli bir ücret dahilinde havaalanı ulaşımı da sağlanmakta.

Detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Editör: Adıyaman Haber