Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Tut ilçesine giden Adıyaman Valisi Abdullah Erin, ilçe merkezinde halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı.

Hafta içersindeki yoğun çalışma temposunu hafta sonları da devam ettiren Vali Abdullah Erin, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü,  Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Davut Kulalar, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Musa Şimşek, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ile birlikte Tut ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla  buluştu.   
İlk olarak Dağyalangoz Köyüne giderek Şehit Piyade Er Çelebi Öztekin’in mezarını ziyaret ederek dua eden  Vali Abdullah Erin ve beraberindeki heyet, buradaki anma töreninin ardından Kaşlıca Köyüne geçerek, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan köyiçi kilitli parke çalışmalarını yerinde inceleyerek, devam eden çalışmalarla ilgili Genel Sekreter Kenan Doğan’dan bilgi aldı.

Kaşlıca Köylülerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Vali Abdullah Erin, köylülerle sohbet ederek herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu. 
Ardından Tut ilçe merkezine geçen Vali Abdullah Erin ve beraberindeki heyet, ilçe esnafını gezerek vatandaşlarla bir kahvehanede sohbet edip, varsa taleplerini dinledi. 
 

 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber