Adıyaman’da göreve başladıktan sonra il ve ilçelerin sorunlarını yerinde görmek üzere ilçe gezilerine başlayan Vali Abdullah Erin, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Adnan Boynukara ve Halil İbrahim Fırat’la birlikte Tut ilçesine giderek esnafı ziyaret edip vatandaşlarla buluştu.

İlk olarak Tut Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Abdullah Erin, ilçe Kaymakamı Mehmet Aksu’dan ilçenin tarihi, coğrafyası ve devam eden yatırım ve projelerle ilgili kısa bir bilgi aldı.
 
Vali Abdullah Erin ve Adıyaman Milletvekilleri daha sonra Tut ilçe meydanına geçerek esnafı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Tut ilçesinde vatandaşların yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılanan Vali Abdullah Erin ve Adıyaman Milletvekilleri, vatandaşlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederek halini ve hatırını sorup, varsa sıkıntılarını birinci ağızdan dinledi.  
 
Tut esnafı ve vatandaşlar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Abdullah Erin’e ve Adıyaman Milletvekillerine teşekkür etti.
 
Vali Erin ve beraberindeki heyet daha sonra Tut İlçesi ile Gölbaşı yolu ayrımı arasında devam eden yol çalışmalarını inceleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi alıp, işçilerle sohbet etti. 

Kaynak : PHA
Editör: Adıyaman Haber