Kaymakam Tugay mesajında, en köklü kurumlardan biri olan Jandarma Genel Komutanlığı'nın, kurulduğu günden itibaren milletin huzuru ve güvenliği için zaman mefhumu gözetmeksizin fedakârca görev yaptığını vurguladı.

Jandarmanın vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşayabilmeleri için görevlerini başarıyla yerine getirdiklerinin altını çizen Kaymakam Tugay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkemizde iç güvenliğin ve asayişin sağlanması, temel hak ve hürriyetlerin korunmasıyla görevli bir birim olarak Jandarma Genel Komutanlığı, sahip olduğu nitelikli personeli ve teknolojik donanımıyla, Emniyet Teşkilatı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile işbirliği çerçevesinde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde, yarınlarından emin olarak yaşamasını sağlama görevini başarıyla yerine getirmektedir. Jandarma Teşkilatımızın, dün olduğu gibi bugün de, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için kendisine tevdi edilen görevleri, demokratik değerleri, insan haklarını ve milli iradeyi esas alan üstün vazife ve hizmet anlayışıyla yerine getireceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 182. yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, görevini başarıyla sürdüren Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlık afiyet ve mutluluklar diliyorum.”

Kaynak : PHA

Kaynak: pha