İyi bir karakteri oluşturan parçalar sadakat ve merhamettir. CarIHiIty

Her gün Türkiye’ye karşı yapılan saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Topla, tankla ve uçakla yapamadıkları darbeyi, bu sefer dövizle iç rahatsızlık yaratılmaya çalışılıyor. Ekonomiyi sarsarak, milleti ayaklandırmaya çalışarak basit bir algı operasyonunun içeriğine sürüklemeye gayret ediliyor.  Batı’nın tezgâhladığı oyunları oynamaya devam ediyor.Vatanımız hem AB saçmalığı hem de New York’taki karanlık ekonomik güçlerin baskısının altındadır.New York’ta karanlık güçlerin Türkiye masasında RotchildKissenge insanlıktan nasibini almamış şahsiyet şöyle diyor: “Türkiye ekonomisini batıracağız, bunu göreceksiniz”. Emperyalist güçler ile küçük çıkarlar karşılığında satın aldıkları haysiyetsizler yüzünden ekonomimizi bozmak için Dolar ve Euro paritesini aşırı yükselterek faizin Merkez bankası tarafından arttırılması hedeflenmekte ve Türkiye gereksiz yere borçlandırılmaya çalışılmaktadır. Bu kadar kin nefretle dolu bir yapının Türkiye için samimi olmasını beklemek akılsızlık olur. Haçlı zihniyeti hiçbir bir zaman emellerinden vazgeçmedi ve geçmeyecektir.

İslam âlemini yok etmek için hareket eden Siyonist düşünce, bu konuda güçlü gördüğü Türkiye ve aynı zamanda Batı’yı da tehdit ettiği için büyük bir rahatsızlık içindedirler. Her zaman el pençe duran yönetimleri gördüklerinde farklı bir anlayışı hazmedemiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı’nın belirttiği gibi “Dünya beşten büyüktür” sözü hem dünya için hem de insanlık için çok manidardır. Artık küre-i arzda yalnızca Batılılar yaşamıyor hissini uyandırmıştır. İnsanlığın kanayan yarası Halep, her gün binlerce masum insanın hayatını kaybettiği tüm dünyaca görülüyor, biliniyor. Bu kadar hak ve adalet yanlısı olan Haçlılar neden bu kanayan yaraya merhem olmaya yaklaşmıyor. Aksine bu ölümler onları mutlu ediyor. Çünkü arzuladıkları tablo buydu.

Tüm işgallere karşı duran bu millet elbette, bu sorunu en kısa zamanda atlatacaktır. Acaba hangi ülke Türkiye’nin yerinde olsaydı, bu sorunlarla baş edebilirdi. Şüphesiz bu sorunlarla karşı kalan kim olsaydı şu an bir kargaşa yaşanır olacaktı. Bizi biz yapan “vatansever” yapımızdır, kimliğimizdir. Bu iş yalnızca gariban insanlar tarafında değil, özellikle de ithalat-ihracat alanında saygın iş adamların devreye girmesiyle daha kolay sonuca ulaşabilir, rahatlayabiliriz. Tüm kurum ve kuruluşlarıyla desteklenen her eylem, inanıyorum ki en kısa sürede meyvesini verecektir. Bunun canlı örneği hain darbe planı en açık delilidir. Tüm gizli ve önemli yerleri işgal eden yapıya dur diyen bu millettir. Bundan sonra da dur demeye devam edecektir.

Siyasi partilerin bu kargaşayı bir siyasi çıkar olarak bakmamaları gereken bir durumdur. Aynı şekilde muhalif medyaların da bu konuda hassas ve hassasiyet göstermeleri temel vazifeleridir. Ülke ve vatan meselelerin bir bütün olmak mecburiyetindeyiz. Dış güçler bu yapıyı gördüklerinde hayal kırıklığına uğrayacaktır. Çünkü Haçlı zihniyet hem ekonomiyi yıpratmak hem de ülke içinde bir kaos yaratıp siyasileri birbirine düşürmektir. Bu oynanan oyuna dur diyecek olan biziz. Çünkü bizim başka vatanımız yoktur. Bu coğrafyada bize bakan gözleri karamsarlık içine sürüklememiz gerek, tek kurtuluş yolu bizi biliyor, bizi umuyorlar. Türk birliği ve İslam birliği için bunları göremezden gelemeyiz. Vatanımız için milletimiz için dövizi boz, Türk Lirası’na sahip çık.

Vesselam!!!