Bizim kuşak ;

Türklük Gurur ve Şuuru, İslam Ahlak ve Fazileti.”

“Kanımız Aksa da Zafer İslamın..”

“Türk’lük bedenimiz İslamiyet ruhumuzdur..”

Bizim davamız ; ”İLAY-I KELİMETULLAH”tır diyen ;

Ve “TÜRK – İSLAM ÜLKÜSÜ”nü kendisine ŞİAR edinmiş bir gelenekten geliyor.

Bizler Türk Milliyetçisiyiz, Ülkücüyüz.. Bununla da gurur duyuyoruz.

Önce şunu çok AÇIK ve NET olarak söyleyelim ;

Hiçbir partinin içinde-yanında değiliz.

Hele hele “Yeni oluşumlar”, yeni partiler bizi zerre kadar ilgilendirmiyor.

Bizim yerimiz; Yaklaşık 45 yılımızı verdiğimiz “ÜLKÜCÜ HAREKET”tir. “ÜLKÜCÜ HAREKET”, bizim evimizdir, yuvamızdır ,”Baba ocağı”mızdır. Çocuk denecek yaşta gözümüzü burada açtık, ömrümüzün sonuna kadar da burada kalacağız inşallah.

Haliyle bizim siyaset yapacağımız yer de, Ülkücülerin TEK SES, TEK YÜREK halinde bir ve beraber olduğu “ÜLKÜCÜ HAREKET”tir. Başka da hiçbir “kapı”ya dönüp bakmayız.. Çünkü bizim “Hareket”imiz Ülkemizin yüzde yüz YERLİ, yüzde yüz MİLLİ olan tek siyasi hareketidir.

Rahmetli BAŞBUĞ ; “Ülkücüler başkasının yazdığı hiçbir senaryoda figüran olamazlar” demişti.

Bu nedenle ; Biz kendi koltuk sevdaları, kişisel hırsları uğruna , geçmişte “Şer odaklarının” yapamadığını yapıp, ÜLKÜCÜLERİ bölüp parçalayan; “Birbirine” düşüren, aralarına “Fitne- Fesat” tohumları ekip “Düşman” haline getiren hiçbir siyasi liderin peşinden gitmeyiz. Bu vebale ortak olmayız olamayız. Çünkü biz samimi olarak ÜLKÜCÜLERİN kardeşliğine inananlardanız.

50 yıllık şerefli bir maziye sahip , Ülkücülerin acısı, çilesi ve gözyaşı ile yoğrulmuş KUTLU bir davanın temsilcisi olan “ÜLKÜCÜ HAREKET” hiçbir Siyasi Parti ile İTTİFAK yapamaz, yapmamalıdır.

Katılırsınız katılmazsınız biz şuna inanıyoruz ; Ülkücüleri başka partilere oy vermek zorunda bırakanlardan “Ülkücü Hareket”e lider olmaz, olamaz.

“ÜLKÜCÜ HAREKET” ; İktidar olur veya olmaz , Ama hiç tartışmasız, mutlaka BAĞIMSIZ, BAĞLANTISIZ kendi ideolojisi, programı ve dünya görüşü ile kendi kurumsal kimliği ile tek başına siyaset yapmalıdır.

İnşallah “ÜLKÜCÜ HAREKET”in kırılmış, küstürülmüş, dışlanmış veya bir şekilde “Hareket”in dışına itilmiş bütün mensuplarını derleyip toparlayacak ve TEK ÇATI altında bütünleşmelerini sağlayacak bir LİDER çıkar ve bizler de o zaman bu “Hareket”e seve seve bir NEFER olarak can-ı gönülden hizmet ederiz.

Çünkü ; "Birlikte hayır, ayrılıkta azap vardır."

Çünkü ; "Kendi içinde birliği sağlayamayan bir "Hareket" Milletin birliğini sağlayamaz.

“ÜLKÜCÜ HAREKET”in çilekeş mensuplarının ezici çoğunluğu da böyle bir LİDER ve böyle bir oluşumu bekliyor.

İnşallah yakındır temennisinde bulunalım. Yeter ki biz samimi olarak isteyelim, yeter ki ön yargısız saflarımızı sıklaştıralım.