TSK tarafından Suriye’nin kuzeyindeki Terör yuvalarına başlatılan harekatı fırsat bilen Türk ve Türkiye düşmanı “Yerli” ve yabancı ŞER odakları yalan dolanlarla olayı bir TÜRK-KÜRT çatışması olarak göstermeye çalışıyorlar.

Bu Vatan topraklarında ,“içeriden” ve dışarıdan yapılan bir çok kışkırtmalara, tahriklere rağmen hiçbir zaman TÜRK-KÜRT çatışması olmadı bundan sonra da asla olmayacaktır.

Ülkemizin batısında yaşayan ve Doğu – G.Doğu’da neler olup bittiğini çok iyi bilmeyen arkadaşlar lütfen daha dikkatli olalım. “Toptancıbir zihniyet ancak ve ancak Hain PKK’nın işine yarar, masum Halkı da PKK’nın yanına iter. Marksist Leninist İnançsız, Kandan beslenen Batı dünyasının ve Ülkemize düşman bütün Şer güçlerin kuklası ,maşası olan bölücü PKK Terör Örgütü asla Kürtlerin temsilcisi olamaz.

Şunu asla unutmayalım ; Bizi TERÖR bölemez ; Ama bu bilinçsiz AYRIMCILIK böler.

Elbette ki az da olsa Hainlik yapan , Küresel Güç Odaklarının maşası olmuş Kürt’ler vardır. Ama hep söylüyoruz bir kere daha söyleyelim ;

“Her KÜRT PKK’lı değil; Her PKK’lı da KÜRT değil..”

İç ve Dış hainler çok iyi bilsinler ki ;

Biz Kürt’lerle Milyonlarız, biz akrabayız, bizim kan bağımız var.
Biz Karı-Kocayız, biz Kivreyiz, biz teyze oğluyuz, biz dayı oğluyuz, biz dostuz. Dinimiz bir,inancımız bir, kıblemiz bir..

Herkes şunu çok iyi bilsin  ; “Türk de bizim Kürt de bizim”..

Bu itibarla ;

Her kademedeki idarecilerimize büyük görevler düşüyor. El birliği ile bu sinsi, bu hain oyunu bozmalıyız.

Etnik yapısı, dini, dili, ırkı ,inancı ne olursa olsun; Kendisini Büyük Türk Milletinin bir ferdi olarak gören, Bayrağına, Vatanına, Devletine ve Milletine bağlı olmaktan gurur duyan herkes Türk Milletinin asil evladıdır.

Unutmayalım ; Büyük ATATÜRK ; “Ne Mutlu Türk OLANA” dememiş; “Ne Mutlu Türk’üm DİYENE” demiştir.

Bu ülkeye yapılacak en büyük kötülük, Türk’ü Kürdü ayırıp Milyonların arasına nifak sokup parçalamaya çalışmaktır.

Bilerek bu olayı TÜRK-KÜRT çatışması olarak görmek isteyenler HAİNDİR SATILMIŞTIR.

Sakın bu oyuna gelmeyelim.