Mistır sayın pek çok kıymetli sarı CİVCİVİMİZ! 

Mektubunuzu okuduk!  Çok değerli ve akıl dolu cümlelerinizi okurken, ülkemize olan sevginizi bir kez daha göstermiş olmanız  engin bilge  kişiliğinize yakışır! Olaylara bakış açınız ve üslubunuz taktire şayan! Mektubun kenarlarına kalp çizmişsiniz. Görünce kalbimiz pıt pıttt oldu! Twitter’daki kuşun rengini sarıya boyamışsın, güldük ama İnan ki sarı saçlarını deli gönlümüze bağladığımızı unutmuş gibisin. Ara ara gidip gelen bi kafan var galiba ! 

Bak durduk yere kızdım şimdi ! Eyyy TERÖRİST  ruhlu Trump! Ülkemize ettiğin hakaretleri aynen iade ediyorum! Bizim uysal koyun olmadığımızı gördüğün anda bi haller oldu sana! Bak ANANI DA AL GİT senin Amerika’da taş üstüne taş koymadığını herkes biliyor! Yahu senin saçını şekle sokman bile saatler alıyor sen kim biz kim ! Silahları KARNE ile sattığın günleri unutmadık. Binlerce tır silahı Ortadoğu’ya niçin gönderdiğini  bilmiyor muyuz? AKSIRINCAYA KADAR içip karşımıza çıkma, benim milletim seni bir daha sevmeyecek biz kimin kimlerle beraber olduğunu çok iyi biliyoruz. Tavırlarına bakıyorum aklıma BAHTSIZ BEDEVİ geliyor! Düştüğün çukurları gör aptallık etme sen TURP değil TRUMPSUN! 

Ortadoğu’yu bataklığa çevirdin. Sen şimdi çıkmış ölümleri engelledik diyorsun. Sen çoluk çocuk demeden, utanmadan, sıkılmadan insanların üzerine bomba yağdırdın. Senin NEBBAŞ olduğunu kim inkar edebilir! CONTALARI YAKTIĞIN her halinden belli. Milletime burdan mektupla sesleniyorum! Bu Danolt tv ye çıkınca televizyonlarınızı kapatın! Unutma sarı tontiş sen bir MEZAR SOYGUNCUSUSUN. İki de bir attığın mesajların ve ülkemize gönderdiğin PENSE İLE POPOE’den bıktık. Senin artık pilin bitti tasını tarağını topla defol git TWİTLERİNDEN PİSLİK AKIYOR! Senin kendine ait düşüncen var mı bilmiyorum. Kalıbına bakan seni adam sanır halbuki  sen bir UCUBESİN sen çamaşır süngeri sünger bop gibi bişeysin nesin lan sen kimsin sen? AĞZINDAN SALYA AKIYOR farkında mısın eyyy CİBİLİYETSİZ adam neymiş barışı getirdim diyorsun senin TASMAN kimin elinde bilmediğimizi mi sanıyorsun. İKİ AYYAŞIN ( pense-popoe) getirdiğine barış mı diyorsun sen? Ahhh zavallı ahh ilkokul çocukları gibi kavga edecekmişiz de sonra sen gelip bizi ayıracakmışsın şu hale bak yahu sen önce aynaya bak ZERDÜŞT müsün KİRLİ DUDAKLI herif misin nesin bir dediğin diğerini tutmuyor. Bizim de bir sabrımız var ALÇAKLIK yapmayacaksın. Sen önce KİRLİ SİCİLİNİ temizle İBLİSİN YOLUNDAN gittiğin o kadar belli ki her yerde NEKROFİL olduğunu yüzüne haykırıyorlar. Sende SİYASİ AHLAK var mı ?  MÜSVEDDE olduğunu belli ettin sen  bilmediğimizi mi zannediyorsun yahu senin ağa babaların gelse bizi yolumuzdan alıkoyamaz! 

AFFEDERSİN ÇOK ÇİRKİN ERMENİ demek isterdim ama sen Ermenilere kurban ol! Sen ve etrafındaki bir grup senato mudur nedir SÜRÜNGEN gibi süzülüp dünyanın her yerine pisliklerinizi saçıyorsunuz! KARAKTERİNİZ BOZUK her yerden KANALİZASYON ARTIĞI gibi çıkıyorsunuz. Bana bak İNSAN MÜSVEDDESİ  artık aynı dağın yeli değiliz! Öyle müttefik müttefik bakma! Twitter kuşunu yolarım senin! Sen galiba Osmanlı tokatını hiç yemedin. bizim için artık VATAN HAİNİ olduğunu bil! Keçi gibi uzatıp tuhaf bir şekilde tutturduğun saçının hatırına NE İSTEDİNSE VERDİK! Bak eşsiz bilge, yerine KAYYUM atarız haberin olsun! Bizim de atacağımız adımlar var! 2 ileri, bir geri, bak nasıl attım! Hamdolsun ATMAYA  devam ediyoruz! 

Bir daha ülkemize hakaret edersen nefesimiz ensendedir bilesin. Bozkurt’larımızla seni kovalarız kaçacak delik ararsın. Seni bütün PERSİLLERLE OMOLARLA yıkasak yine temizlenmezsin. Ne HORTUMU KANALİZASYON BORUSUYLA su versek yine temizlenmezsin. Vururuz bin parçaya böleriz püskevitlere boğarız adam olacaksın adam! Televizyonun karşısında püskevitlere bakarak ölürsün. Neden bende yok dersin! Türk devleti işletme, şirket, holding değildir. Taş üstünde taş bırakmaz seni bitiririz. Hadi yallah ...

Senin DİKTATÖR BOZUNTUSU olduğunu herkes biliyor. Bizim adımızı katillerle yan yana getirirsen SENİN AAA.. neyse söylemeyeyim gerisini. Sen o senatonun ÖNÜNE YATAN ADAMSIN geç bunları bize hikaye anlatma! Yahu sen de HİÇ Mİ AHLAK YOK böyle bir şey olabilir mi ? Sen insanlığın hakkına girmiş birisin dön de aynaya bak! Bize burda şimdi HESAP UZMANLIĞI yaptırma öyle bir hesaplarım ki TWİT KUŞUNA DİLİNİ yuttururum! Bizi ciddiye almıyorsun ama, bak göreceksin ORAYI ALACAĞIZ, ŞURAYI ALACAĞIZ hahaha diye gülüp durma MİLLETİN HAKKINI sana yedirirsem NAMERTİM! 

Mektubuma son verirken sarı saçlarını deli gönlüme bağlamıştım ya onu tekrar söküyorum. Adam gibi ülkeni yönet İŞİ YAP İŞİ. Bir daha sakın ülkemize hakaret etme! Tarih seni KAN EMİCİ ŞEYTAN olarak yazmasın! APTAL OLMA adam ol! Seni gerekirse twiter den ararım! Bir kaç söyleyeceğim cümlem var. Şimdi yat zıbar!   

Sabaha işin çok kim bilir neler SAÇMALAYACAKSIN. Mektubumuzu itinayla okuyunuz! Sana cevap veremeyenlerin her gün üzerimize boca hakaretlerden bir demet yapıp sana yolluyorum. Ülkemizde bunlar serbest ama sana edilemiyor! Hislerimiz bu şekilde! Seni en SİLAHİ  şekilde selamlıyor ALLAHTAN akıl fikir vermesini temenni ediyorum! Kalın sağlıcakla...

HOŞTÇAKALIN.                         İmza mühür! 

  DİPNOT:

Cambazın biri, eşeği yularından çekip gelmiş pazara. Bir başka cambaz yanaşmış: “Kaça bu eşek?” “Bin lira!” “Aldım gitti, ver elini helalleşelim!” Birkaç kişi alıcının kulağına fısıldamış: “Yahu görmüyor musun, bu eşek topal. Onun için ucuza verdi!” “O eşek topal değil, tırnağının arasına taş kaçmış. Bu nedenle topal sanıp ucuza elden çıkarmaya bakıyor!” Eşeği satana koşmuşlar: “Yahu bu eşek topal değilmiş, tırnağına taş kaçmış!” Satıcı gülmüş: “Eşek topal olmasına topal da, öyle sansınlar diye taşı tırnağına ben koydum!” Alıcıya koşmuşlar: “Yahu bu eşek gerçekten topalmış, taşı o koymuş. Seni de kandırdı, parayı aldı!” Alıcı dövünmeğe başlamış: “Vay namussuz vay! Eğer verdiğim para sahte olmasaydı, beni kazıklayacaktı!”

Kimin kime ne niyetle sarıldığını bilmediğimiz bir dönemdeyiz! 

BİR FIKRA:

Yurtiçinde de, yurtdışında da sık sık iş gezilerine çıkan bir işadamının içine bir kuşku düşmüş; acaba yokluğunda karısı kendisine sadık kalıyor mu diye.

Kendisi yokken gözlemesi için özel bir hafiye, özel bir dedektif tutmuş.

Bir dönüşünde, yazılı bir rapor almış tuttuğu özel dedektiften.

Raporda şöyle yazıyormuş:

– “Sizin gittiğiniz akşam, sarışın bir genç geldi arabasıyla karınızı almak için. Ve karınızı önce bir sinemaya götürdü.

Sinemadan çıktıktan sonra da, lüks bir lokantaya gittiler ve 4 şişe şampanya içtiler.

Yemeğin sonuna doğru, sarışın genç, tatlı bir şeyler fısıldamaya başladı karınızın kulağına, bir ara da boynundan öptü onu.

Yemekten sonra, sarışın genç, arabasıyla evinize getirdi karınızı ve kendisiyle birlikte girdi evinize.

Ben de bu durumu karşı kaldırımdan, pencerelerinize bakarak izliyordum.

Karınız bir içki ikram etti adama.

Arkasından da öpüşmeye başladılar ve sarışın genç yavaş yavaş soymaya başladı karınızı; arkasından da kucağına alıp yatağın üstüne attı kendisini ve soyunmaya başladı. Önce ceketini çıkardı, sonra kravatını, sonra gömleğini, sonra da pantolonunu.

Ve pencerenin perdelerini çekti birden, o yüzden de gerisini göremedim.”

Raporu okuyan koca, içini çekmi 

– Özel dedektif de tutsan, yine de bir türlü emin olamıyorsun, diye mırıldanmış; durumun ne olduğundan, hep kuşkuda kalmak da çok zor bir duygu.

Amerika ile yaşadığımız şüphe de bunun gibi dost mu düşman mı?