Muhteşem bir konu "Teslimiyet Armağanı" bu konuyu sizin için etraflıca araştırdık.

Dünya Değişim Akademisi'ndeki Değişim Uzmanlarına sorduk çok etkili bilgiler edindik bu bilgileri sizlerle paylaşmak isteriz.

Bu yazıda herkes kendinden mutlaka bir şeyler bulacaktır. Mutlu okumalar olsun.

"Aşk ediminde birey kendini tamamen vermek ister ve bunun için teslimiyet vazgeçilmezdir. Bu durumda insan ne kadar çok teslimiyet içinde olursa aşkı o kadar güçlenir. Birey aşkını teslimiyet içinde ne kadar çok paylaşırsa o kadar çok aşkı hisseder.

Bu arada teslimiyet içinde paylaşılan aşk egonun saydamlaşmasına neden olur. O zaman ego enerjiyi emerek boşuna harcayamaz ve teslimiyet daha da güçlenir. Teslimiyet içinde olan birey yaşam ve aşkla dolup taşar.

Bir insanın aşkta başarılı olması için teslimiyet içinde olması gerekir. Zira gerçek aşkta haset, şiddet, hiddet, rekabet vs. olmaz. Aslında aşk yeryüzünde dünyaya ait olmayan tek şeydir çünkü aşk dünya ötesidir.

Şayet insan gerçek aşkı yaşarsa teslimiyet ve bütünlük İçinde olur. O zaman yaşam enerjisi birikmeye başlar ve teslimiyet tavan yapar. Ayrıca enerji birikip ne kadar yükselirse cinsel dürtü de o kadar düşer.

Sonuç olarak bir an gelir ki cinsel enerji yaratıcı güce dönüşür ve teslimiyet farkındalığı yükselir. Birey cinsel dürtüyü aşar, yardımseverlik, insanilik ve sevecenlik ile dolup taşar.

Teslimiyet sayesinde cinsel enerji dönüşünce sevgi dolu sevecenlik ortaya çıkar. Oysaki sürekli mücadele içinde olan insan bölünme yaşar ve cinsel dürtü artar yalnızca teslimiyet aracılığıyla gerçek saflık ve masumluk gerçekleşir."