Üniversite Merkez Külliyesinde yapımı tamamlanan yeni Güvenlik Merkezi, gerek bina gerekse de teknoloji anlamında önemli bir donanıma sahip olarak inşa edildi.

Güvenlik Merkezi 250 metrekare kapalı alana sahip olup, içerisinde bekleme salonu, idare ofisi, sistem odası, personel soyunma odaları, mescit ve mutfak, yer alıyor.

Tamamlanan Güvenlik Merkezi ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, her geçen yıl yapılan yatırımlarla gelişen, külliyesini genişleten ve öğrenci sayısını artıran bir Üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, bu büyüme ve gelişimin, artan öğrenci sayısının ihtiyaçlarının karşılanması açısından yeni hizmet alanlarına ihtiyaç duyulduğunu ve bunu karşılamak için çaba harcadıklarının altını çizdi.

Yeni Güvenlik Merkezinin de Üniversite Merkez Külliyesini güvenlik altında tutacağını belirten Prof. Dr. Gönüllü, "Her şey öğrencilerimiz, yani evlatlarımız için. Yaşayan ve yaşatan bir üniversite olmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha