Karekod, zamandan tasarruf etmemizi sağlayan ve içine aktarılan bilgileri en kısa sürede ulaşmanızı sağlayan kare veya dikdörtgen şeklinde minik karelerden oluşan simgelerle bezenmiş bir uygulamadır. Telefon gibi bir okuyucu sayesinde içindeki bilgiyi kolaylıkla dijital platforma taşıyabilmektedir.

Karekod barkottan farklı bir uygulamadır. Hızla gelişen dijital çağda karekodlar vazgeçilmez bir uygulamaya dönüşmektedir. Birçok alanda ve sektörde yaygın kullanım kazanmıştır. Bu sektörlerin ve alanların başında hizmet, ilaç, eğitim, teknoloji bulunmaktadır. Normalde bilgiye ulaşma süresiniz uzunken karekod ile bu zaman oldukça kısa ve pratik olmaktadır. Karekod oluştur uygulamalar ile bu hizmetten yararlanmanız oldukça kolaydır. Firma, dijital çağın gerekliliği olan karekod uygulama hizmetlerini sizlere sunmaktadır.

Karekod Uygulama Alanları ve Karekodlu mezar

Zamandan tasarruf ettiren ve hızlıca bilgiye erişim sağlamanızı çeşitleri bilgileri elde etmeniz amacıyla karekod uygulamalarını güncellemiş ve en yaygın haliyle kullanıma açık şekilde geliştirmiştir. 2020 itibariyle bu uygulamayı dijital mezar taşlarına taşındığına şahit olabilirsiniz. 2021 yılı itibariyle herkesin kolaylıkla alabileceği bir hizmet olarak Kare Sayfam bu işlemleri online platforma da yöneltmiştir.

Dijital mezar taşları uygulaması bireysel abonelikler ile sağlanmaktadır. Abonelik süresi ve isteklerinizi uygulama ile oluşturabilmesiniz. karekodlu mezar uygulaması ile aşağıda belirttiğimiz hizmetleri alabilirsiniz.

  • Mezar taşına merhum hakkında bilgilerin depolandığı karekod baskısı
  • Karekodlu mezar ile karekodu okutarak merhum ile ilgili biyoyrafiye, resme, videoya ulaşma imkanı
  • Dua yükleme ile dua okutabilme
  • Marketler
  • Tekstil Firmaları
  • Cafe ve Restoran

Editör: Adıyaman Haber