Kuş kovucu olarak tasarlanan cihaz sayesinde başta kuşlar olmak üzere birçok hayvan uzaklaştırılmış olur. Genellikle bahçe sahibi, ürün yetiştiriciliği yapan insanlar o bölgede bu cihazı kullanmaktadır. Kullanılan cihaz sayesinde yetiştirilen bitkilerin kuşlar ve yabani hayvanlar tarafından zarar görmesi önlenir. Günümüzde geliştirilmiş olan bu cihaz etrafa yaydığı titreşim sinyali sayesinde kuşların ve yabani hayvanların rahatsız olmasını sağlar. Rahatsız olan kuş ve yabani hayvanlar o bölgeden uzaklaşır. Cihazdan çıkan titreşim sinyali insanları etkilememektedir.

Kuş Kovucu Cihaz Özellikleri

Kuş kovucu cihaz olarak adlandırılan cihaz özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. Cihaz, süre ayarlıdır. Belirli zaman aralıklarında etrafa titreşim sinyalleri yayar. Bu sinyaller sayesinde kuşlar ve yabani hayvanlar rahatsız olarak o bölgeden uzaklaşır. Çok eski dönemlerde kullanılan korkulukların yerini günümüzde kovucular almıştır. Kovucular, çeşitli üretim alanlarında kullanılmaktadır. Kiraz, vişne, domates üretimiyle birlikte üzüm bağlarında ve balık üretimi alanlarında da kullanılmaktadır. Piknik tüpüyle ya da büyük LGP tüpüyle çalışır. Zaman ayarlı olan cihaz 2 dakika ile 20 dakika arasına ayarlanmaktadır. Cihaz özel olarak tasarlandığı için uzun ömürlüdür.

Kuş Kovucu Cihaz Siparişi

Kuş kovucu cihaz siparişi vermek isteyenler internet üzerinden bu işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilir. Cihaz, doğru satıcıdan temin edilmelidir. Aksi takdirde kullanılan cihazla ilgili sorunlar yaşanabilir. Bahçe, bağ, çiftlik sahibi olanlar ürünlerinin herhangi bir zarar görmemesini sağlamalıdır. Kovucuların satışını yapan Tarım Garaj, özel olarak tasarlanan ve üretilen ürünü müşteriye sunmakta. İnternet sitesi üzerinden ürün satışı yapan Tarım Garaj, kısa süre içerisinde ürünü adrese teslim etmekte. Güvenilir ve uygun fiyatlı kovucu alışverişi içinhttps://www.tarimgaraj.com/kus-ve-yabani-hayvan-kovucular1 adresi ziyaret edilebilir. Site, güvenilir satıcılar arasında yer alarak kovucu hizmeti vermektedir.

Editör: Adıyaman Haber