Belediye Başkanlığı görevine seçilir seçilmez ‘halk odaklı belediyecilik’ çalışmalarına ağırlık veren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın talimatıyla Adıyaman Belediyesi’nde birçok yeniliğe imza atılmaya devam ediyor.

Vatandaşa daha etkin ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla uygulamaya konulan yeni hizmetlerle ilgili kısa bir bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, amaçlarının vatandaşın sorunlarına daha hızlı ulaşabilmek olduğunu söyledi.

Bu çerçevede hayata geçirilen ilk yeniliğin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Beyaz Masa birimi tarafından kullanılacak olan ‘WhatsApp’ ve ‘Bip’ destek hattını hizmete koymak olduğunu belirten Başkan Kılınç, bu uygulama ile 7 gün 24 saat boyunca aktif bir şekilde vatandaşlardan şikâyet, talep ve öneri alabileceklerini dile getirdi.

Hayata geçirilecek hizmetlerde teknolojiden faydalandıklarına da vurgu yapan Başkan Kılınç, şunları ifade etti:

“Vatandaşlarımıza daha hızlı ulaşabilmek için teknolojik gelişmeleri yakından takip etmemiz gerekiyor. Bunun için gerekli adımları atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz. Bu anlamda Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren Beyaz Masa ve 153 Çağrı Merkezimizin dışında bir de yeni uygulamaya koyduğumuz ‘WhatsApp’ hattı ve ‘Bip’ uygulamamızla halkımızın bize daha rahat ulaşmasına olanak sağlamayı amaçladık. 0 546 724 02 02 numaralı hattımızdan verilecek olan WhatsApp hizmetimiz ve Bip uygulamamız ile vatandaşlarımızın taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini anında çözmeye çalışacağız. Bunun yanında yine 153 çağrı merkezimiz tarafından kullanılan çağrı sistemini de son teknolojiye uygun hale getirerek, halkımızdan gelen öneri, istek ve şikayetleri en hızlı şekilde sonuçlandırmayı amaçlıyoruz. Yeni uygulamalarımız belediyemize ve halkımıza hayırlı olsun.”

Kaynak : PHA
Kaynak: pha