Yaman Medya Grup bünyesinde bir çok yayın organını barındırırken grup bünyesinde bulunan ve dijitalleşen dünyada sayıları hızla artan Facebook.com sayfası Adıyaman’a özgü “Adıyaman Haberleri” sayfası hızla beğeni sayısı yükselirken takipçi sayısı ise 50 bin üzerine çıkmayı başardı.

Okuyucularına hızlı ve tarafsız olarak yayın yapan Adıyaman Haberleri sayfası gün geçtikçe özellikle gurbette bulunan vatandaşların ilgisini çekerken habercilikte yeni soluk getirerek grup bünyesinde bulunan Adıyaman Haberleri sayfası takipçi sayısı 50 bine ulaştı.

-“REKLAM EN KOLAY YOLU”

Markalaşma ve reklam alanındaki hedef kitleye ulaşmanın en kolay yolu olduğunu belirten Yaman Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İnan, “Habercilikte farklı bir boyut kazandırmaya devam ediyoruz. Günümüz teknolojilerine paralel olarak hızımıza ve gücümüze güç katarak sosyal medya anlamında bugün takipçi sayısı 50 bin üzerine çıkmış Adıyaman Haberleri sayfası ile anket, haber, reklam ve konu paylaşımları ile halkın hızlı bir şekilde duymasını sağlıyoruz. Ayrıca reklam olarak insanlar ulaşmanın en kolay yoludur.”dedi.

-“50 BİN TAKİPÇİ ÖNEMLİ”

50 bin takipçisi olan bir sosyal medya haber akışının insanlara hızlı bir şekilde aktarıldığı ve o kentin genç nüfusu ise buna paralel olarak takip sayısını arttırdığını aktaran İnan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Adıyaman’ın nüfus oranı belli buna bağlı olarak bu oranı internet kullanım yaşına böldüğümüzde ise 50 bin takipçi olayı ise Adıyaman için çok iyi derecede olduğunu görüyoruz. Adıyaman Haberleri sayfasında reklam çalışmalarına da yer veriyoruz. Günümüz sosyal medya hesapları insanlara ulaşmanın en kolay ve önemli yoludur. Tüm vatandaşlarımızı hızlı iletişim için https://www.facebook.com/haberadiyaman02/ adresini takip etmeye davet ediyorum.”

-“SİZ ÇEKİN BİZ YAYINLAYALIM”

Takipçiler tarafından kentte olumsuz veya olumlu haber değeri taşıdığını düşündüğü olayları çekip göndermeleri ve herkesin bir haberci olduğunu vurgulayan İnan, “Takipçilerimiz çekinmeden kentte gördükleri olumsuzlukları veya haber değeri düşündüğü konuları sayfadan mesaj atarak ulaştırma imkanı mevcuttur. İsteyen mesaj bölümünden attığı fotoğraf veya video sayfada yayınlanacaktır. Bu şekilde kentin kalkınması noktasında herkesin desteği olacaktır.”şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha