Eski klasik saatlerin yerini zorlayan akıllı saat piyasası, her geçen gün ürün çeşitliliğini ve kaliteyi arttırmaktadır. Ortalama olarak bir gün boyunca pil ömrüne sahip olan saatler, titanyum kasası ile dayanıklıdır. Ana hafızası ve yüksek belleği ile tüm uygulamalarınız için gerekli yer bulunan saatlerde, çizilme kere dayanıklı safir kristal cam seçeneği de mevcuttur. Kalitenin uygun olarak sunulduğu, akıllı saat fiyatları özelliklerine göre değişkenlik gösterir.

Genellikle Google Android sisteme sahip olan saatler, Nfc yani Android pay özelliği sayesinde ödeme de yaparlar. Amoled dokunmatik ekrana sahip olan saatler, 50 m su basıncına kadar dayanıklıdır. Bazı modellere özel, istediğiniz ana ekran yüzü oluşturma seçeneği de, akıllı saatleri tercih etmenizin en önemli artıları arasında yer alır.

Garantili Akıllı Saat Fiyatları

Erkekler ve kadınlar için aynı özellikleri, farklı boyutlarda tasarlayan akıllı saat fiyatları da kalitenin belirleyici unsurunu oluşturuyor. Saatlerin yapımındaki malzemelerin, kalitesine ve dayanıklılığına göre belirlenen fiyatlar, beklentileri karşılamaya yetiyor. 2 yıl firma garantisi ile satılan saatler, bu sürede oluşacak arızalara karşı müşterilerine hızlı servis imkanı sunuyor.

Spor modellerin yoğun olarak üretildiği akıllı saatlerde, her markanın ürünlerine ulaşmak mümkün. Firmadan, orijinal saat kutusu içerisinde logolu olarak gelen saatler, fiyatlarının uygunluğu ile de kaliteyi yansıtıyor. Alacağınız akıllı saat fiyatları aralığının belirlenmesinde, saat markasının yanı sıra kullanılan ürünlerin dayanıklılığı da ön plana çıkıyor. Kaliteli ve akıllı saat modelleri için https://www.saatvesaat.com.tr/kampanyalar/akilli-saatler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Adıyaman Haber