Merkezi Derslikler Fuaye Alanında Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Sağlık Meslek Yüksekokulu  Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kaya Özer, akademik ve idari çalışanlar ile öğrenciler tarafından açılışı gerçekleştirilen sergide kırk civarında proje sergilendi.

Öğrencilerin yıl boyunca işlemiş oldukları derslerin ardından edindikleri bilgiler çerçevesinde Öğretim Görevlisi Gül Nihal Yeşildal, nezaretinde hazırlamış oldukları çalışmalar ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

Sergideki çalışmaları inceleyen Rektör Gönüllü, çalışmalarda emeği geçenleri tebrik ederken, daha çok çalışıp daha büyük projelere imza atılması gerektiğini söyledi.

Rektör Gönüllü, "Sürekli değişen dünya düzeninde ülkemizin de söz sahibi olması nesillerimizin teknoloji odaklı projeleriyle mümkün olacaktır. Her şeyden önce gençlerimizin kendisine güvenmesi gerekiyor, bilim ve teknolojiyi hayatımızın öncelikleri arasına sokmalıyız. Üniversitemizdeki evlatlarımızın da çeşitli alanlarda projeler üretmeleri bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Gelişime açık olmalıyız ve sürekli daha iyisini yapmak için uğraşmalıyız, ülkemiz için, geleceğimiz için sürekli çabalamalıyız." dedi.

Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Özer ise öğrencilerin mesleklerinde en iyi olma içerisinde olduklarını ve kendilerini geliştirmek için ciddi projelere imza atmaya çalıştıklarını belirtti.

Özer: “İnşallah bu başlangıçlar önemli projelerin de habercisi olur. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Güzel bir çalışmaya imza atmışlar.” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha