Bıldırki ramazanda sayın cumhurbaşkanımız suriyede bir kürdistan kurdurmayacağız dediginde ben şahsen çok sevinmiştim. Etrafındaki kalabalık da her zamanki gibi çılgınca alkışlamışlardı hatta ayakta alkışlamışlardı.

Çünkü kobani de terörist pyd ve pkk kürdistanı kurarsa terörist devlet karşısında , kobani karşısında nusaybini terörden koruyamazsınız . Tıpkı barzani ye bağlı olması gereken! kandil karşısında hakkari şırnakta terörü önleyemediginiz gibi.

Hal böyleyken pyd fıratın batısına geçerse vururum demek fıratın dogusunda 600 km boyunca suriyede kürdistan kurabilirsiniz demektir. Yanıliyormuyum? Daha azez sınır kapısı hatay sınırındaki mare yi saymıyorum. Yine her zamanki gibi savaş ta kazanacaksak bile masada hatta masaya gelmeden kaybediyoruz. Yazık çok yazık. En uzun sınırımız terörist pyd devleti ile oluyor . Çok tehlikeli. İktidar hem amerika ile hemde Millet ile çok açık ,ayan beyan konuşmalı. Gerçek iktidar gerçek bağımsızlık Milletle beraber topyekün amerika ya hayır demekle olur.

Bir ülküye gönül veren

Ölürmü, bozkurt ölürmü.

Oğuz soyu cenkten ırak

Kalırmı bozkurt, kalırmı.

 

Dilaver cebeci.

Selamlar.