Adıyaman’da düzenlenen ve Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa ile Mardin illerinden gelen sporcuların da katılımıyla gerçekleşen ‘Anadolu Yıldızları Ligi’ yarışmasında Adıyaman’ı temsil eden Adıyaman Belediyesporlu yüzücüler elde ettikleri derecelerle Adıyaman’ın gururu oldu.
Adıyaman Belediyesi bünyesinde bulunan kapalı yüzme havuzunu kurulduğu günden bu yana Adıyamanlıların hizmetine açan ve her yıl binlerce çocuğun yüzme öğrenmesini sağlayan Adıyaman Belediyespor Kulübü, yetenekli çocukları yılın 12 ayıeğiterek Türkiye sporuna kazandırmaya devam ediyor.
‘Anadolu Yıldızları Ligi’ yarışmasında Adıyaman Belediyesporlusporculardan Mehmet Özhan 50metre serbestte 2., 100 metre serbestte 2., 200metre serbestte 2., 4×100metre karışık bayrak yarışında grup olarak 1., 4×100metre serbest bayrak yarışında grup olarak 1., sporculardan Gülşat Nisa Vurucu 50 metre serbestte 1., 4×100metre karışık bayrak yarışında grup olarak 1., 4×100 metre serbest bayrak yarışında grup olarak 3. oldu.
Adıyaman Belediyesporlu yüzücülerin elde ettiği başarıyı değerlendiren Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, günden güne artan başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirerek, “Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu beyin ve belediyemizin destekleriyle amatör branşlardaher geçen gün ileriye gidiyoruz. Tenis,hentbol,bay ve bayan dallarındaki güreş, işitme engelliler futbol takımı ile vücut geliştirme branşlarındaelde ettiğimiz başarıyı şimdide yüzmede elde etmeye başladık. Yıllardır verdiğimiz emeklerin meyvelerini almaya başlamak bizi çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha